Share |

Fotovýstava: Syndrom aneb mezi nebem a zemí

foto: Andrea Kerestešová

Herečka Andrea Kerestešová představila v květnu loňského roku výstavu fotografií s názvem Syndrom aneb mezi nebem a zemí. Foto obrazy putovaly z Čech až do rodného Slovenska. Po necelém roce se vrací zpět do Prahy. Prodejní výstava proběhne od 4. února do 25. března 2015 v prostorách Ecoart Salon Rolland.
 
Herečka na svých snímcích představuje podobizny nejen herců, jako Jana Budaře nebo Petru Horváthovou, ale také svého životního partnera Mikoláše Růžičku. Andree se podařila také zajímavá fotografie Libora Boučka. Lena Brauner je fotografována na netradičním místě v těhotenství a Terezie Kovalová je stylizována do ďábla s andělem. Andrea vystavovala také fotografie z cestování po Indii, Africe a Číně. Syndrom je již druhou výstavou Andrey Kerestešové. Se Svou tvorbou se od počátku snaží zajímavě znázornit známé osobnosti a jí blízké. „Jedná se o vyjádření hledání pravdy, dobra, smutku, života i smrti. Tak nějak jednoduše nové klišé ve starém obalu,“ říká herečka. „Syndrom vznikl na základě vyjádřit se a zároveň položit otázky, na které si odpověď musí najít každý sám.“ vysvětluje.
 
Obrazy jsou tisknuté na knihařské plátno, které je zasazené v originálních starožitných rámech. Série SYNDROMU je neopakovatelná v rámci individuálního přístupu k provedení každého foto obrazu jako celku.
 
Vernisáž výstavy a Tančírna proběhne 4. 2. 2015, 18 - 22 hod. v prostorách ECOart SALON ROLLAND, Francouzská 17, Praha 2, www.rolland.cz/ vystoupí Rebublic Of Two a DJ Schwa.
 
Akci svými songy při vernisáži podpoří Andělem oceněné duo Republic of Two, indie folková hudební formace Jiřího Buriana a Mikoláše Růžičky. Těšit se můžete i na DJ Schwa.
 
FCB EVENT


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.