Share |

Fotoreport: Prague City Festival divoce i rozpačitě

Máme pro vás další fotky z premiérového ročníku Prague City Festivalu.
Fotoreport: Prague City Festival divoce i rozpačitě
Prague City Festival, foto: Lukáš Kadeřábek

Asi žádná hudební akce se během svého premiérového ročníku neobejde bez různých komplikací a drobných mušek v organizaci. Výjimkou nebyl ani Prague City Festival, který proběhl 23. 6. na pražském Výstavišti. V tomhle případě mezi největší opruzy patřila nemožnost opustit areál, místy hodně mizerný zvuk i ne úplně korektně se chovající sekuriťáci. Koncerty řady vystupujících však daly na tyhle vady na kráse minimálně na chvíli zapomenout.

Těmi největšími esy se v tomhle případě ukázala být výbušná multi kulti parta Gogol Bordello vzývající coby své vzory Krtečka a Michal Tučného a především pak švédští rock´n´rolloví divočáci The Hives, jejichž koncert se stal pro mnohé největším zážitkem festivalu.

Původně se tohle samozřejmě očekávalo od hlavních hvězd 30 Seconds To Mars. Nicméně nemocí oslabený Jared Leto se místo hraní především vykecával, což sice možná stačilo ke štěstí jeho pravověrným fans (zvláště pak těm, jež si vytáhl na podium), ale obecně byla tahle talkshow s prvky koncertu spíš nudným martyriem než hudebním zážitkem...

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.