Share |

Flight club v SaSaZu: let napříč hudebními kontinenty

repro k akci

Vážení pasažéři, prosíme, připoutejte se.
Připravte se na let napříč hudebními kontinenty. Je tady Flight Club v SaSazu.

Letušky vás v klubu uvedou na palubu letadla a spolu s piloty uletíte na křídlech taneční hudby, kterou současná scéna nabízí, vzdálenost více než 14.000 kilometrů během jediné noci. Ani na chvíli přitom neopustíte pohodlí klubu.

Barmani a barmanky se převtělí do stewardů a stewardek, unikátní maping promění SaSaZu v letadlo a za asistence tanečnic si užijete jedinečnou show, zvuk a vizuální kouzla. Startuje se z Ibizy, následuje mezipřistání ve městě, které nikdy nespí, přivítá Vás New York. Cílovou destinací je pak exotické a pulzující Rio De Janeiro. Letem napříč třemi hudebními styly vás provedou tito piloti: DJ Rodrigo Ardilha, DJ Gina Star a DJ Brian.

DJ Rodrigo Ardilha
Brazilských DJ, kterého můžete vidět na line upu velkých parties vedle takových DJs, jakými jsou Tiesto, Steve Angello, Axwell, Kaskade nebo Erick Morillo. Rodrigovi sety jsou vždy díky jeho citu pro hudbu a skvělé technice příjemným zážitkem.

DJ Gina Star
Mladá a talentovaná američanka, která se s první nahrávkou prosadila do top10 na Beatportu. Zaujala i takové DJs, jakými jsou Guetta nebo Tiesto. Ve spojených státech si rychle vydobyla jméno a a například v Los Angeles hrála v nejvyhlášenějších VIP klubech.

DJ Brian
Producent, remixér a jeden z nejúspěšnějších českých djs.Hrál ve více než 25 zemích světa, z toho dvě sezony hrál v nejlepších klubech Amnesia a Space na Ibize. V létě 2010 hrál na letních festivalech vedle hvězd jako Paul van Dyk, Axwell, Marco V, Marcus Schulz, Tocadisco.

Od země se odpoutáváme ve 21:00, očekávají se velké turbulence a vzdušné víry. Nechte se jimi pohltit a vystartujte vstříc nezapomenutelnému zážitku. Rozmazlí vás dovozem i odvozem do SaSazu! Přijďte a staňte se členy Flight Clubu, rádi vás přivítáme na palubě…

FLIGHT CLUB
SASAZU
21. 4. 2012

Další informace na www.redbull.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.