Share |

Fléda Colonial: Předvánoční móda a design ve stoletém klubu

 
Nedávno zrekonstruovaná a již brzy stoletá Fléda se dál mění před očima. V prosinci uvede první dva z celé série večerů věnovaných módě a designu. Akci ocení nejen milovníci originálních vánočních dárků.
 
Art s trochou nostalgie
O víkendu 10. a 11. prosince se historická budova ve Štefánikově ulici vrátí zpět do dob koloniálů – obchůdků se smíšeným zbožím ze všech možných „kolonií”. Na akci s názvem Fléda Colonial v prostoru hudebního klubu rozbijí své stánky výrobci originální, nezávislé i té závislejší módy. Své zboží na pulty koloniálu vyskládají mladí návrháři, designoví kreativci, šperkaři, výrobci kabelek i všech nejrozličnějších a nápaditých drobností. Nabízet je budou nejen těm, kteří rádi potěší své blízké nestereotypním vánočním dárkem, ale i všem, co se rádi nechávají inspirovat.
 
Fléda hostila za sto let své existence kromě bezpočtu koncertů i nejrůznější podniky od tančírny, přes kabarety, filmové festivaly, workshopy či party, stejně tak jako i básnická setkání. „Módou a designem se Fléda zatím obsadit nenechala, a jelikož je tento fenomén v současnosti čím dál tím rozšířenější, uniknout mu nemůže ani klub, který platí za největší a nejprofesionálnější mimopražský podnik u nás,” zdůvodnila promotérka Flédy a jedna z organizátorek akce Andrea Vojtěchovská.
 
Praha má designSUPERMARKET, Brno zase Fléda Colonial
Za designem už zájemci o originální styl nemusí jezdit do Prahy. Ke kouzelné předvánoční atmosféře pražského designSUPERMARKETu přidává Fléda Colonial navíc jedno plus: „Rádi bychom přizvali i lokální prodejce potravin, jejichž výrobky jako sýry, salámy, med či koření rozmlsají jazýček všech návštěvníků, které tímto na akci srdečně zveme. Vstup budou mít zdarma,” lákají k účasti organizátoři.
 
V členitém prostředí klubu bude na Fléda Colonialu návštěvníkům plně k dispozici chill out zóna, promítací místnost i kavárna. Šatnu, WC, bezbariérovost prostoru a nekuřácký prostor s vyčleněnou kuřárnou berou organizátoři jako samozřejmost.
 
Kdo by chtěl na Fléda Colonialu získat stánek, má stále šanci. Colonial Staff přijímá přihlášky
do 10. listopadu, pro prodejce klub nabízí spoustu výhod od slevových kupónů na nápoje až k ubytování v místním hostelu. „Od poloviny listopadu budeme znát již jména všech vystavujících,” dodává promotérka klubu.
 
Facebook Fléda Colonialu
https://www.facebook.com/fledaclub#!/event.php?eid=293768943984581
 
Další informací naleznete na:
http://fleda.cz
http://colonial.cz
 
# # #
Souhrn:
 
Fléda Colonial
Místo: klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum: 10. – 11. 12. 2011
Start: 10:00 hod.
Vstupné: zdarma


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.