Share |

Finnish Your Dinner. Povečeřte pod širým nebem a oslavte finskou nezávislost

Zapojte se tento víkend do netradiční akce Finnish your dinner
 
V tomto roce slaví Finsko 100 let nezávislosti na Rusku. Finové jsou sympatický a svérázný národ. A jako v každé zemi, kde bylo či je nějaké nepohodlí, vzniká jako protipól něco krásného. Ve Finsku jako protipól dlouhé a extrémně studené zimě vznikla vášeň pro stolování pod širým nebem. U příležitosti oslav 100 let nezávislosti vybízí Finové lidi z celého světa, aby se připojili k poklidné akci nazvané Finnish your dinner.  
 
V těchto dnech Finsko vyzývá celý svět, aby se rodiny, přátelé či páry v dnešním uspěchaném světě na chvíli zastavili a bez ohledu na to, na jakém místě či kontinentu se nacházejí, si společně udělali večeři pod širým nebem. Akce se koná ve dnech 25.–27.8. 2017. V celém světě bude nezávisle na sobě prostřeno mnoho krásných stolů a setká se mnoho lidí. Podporu akce v České republice vyjádřili například přední světový dodavatel značkových spotřebitelských výrobků pro domácnost, zahradu a pobyt v přírodě finská společnost Fiskars či společnost Arki, distributor tradičního finského nádobí Iittala.
 
“Naším dlouhodobým cílem je pomáhat řešit každodenní potřeby lidí v péči o dům, zahradu i při trávení volného času, zpříjemnit práci i odpočinek. Proto se moc rádi zapojíme do akce, která lidi mile vybízí k strávení volného času na oblíbeném místě s rodinou a přáteli.” říká Tomáš Duda, manažer společnosti Fiskars.
 
“Naší velkou vášní je život s designem, a proto jsme pyšní na to, že do České Republiky
můžeme dovážet tak krásnou designovou značku, jako je Iittala. A protože víme, že design potřebuje život, chystáme jednu letní večeři i v Arki. A doufáme, že budeme inspirovat mnoho českých rodin a partiček,” říká Eva Beránková, majitelka společnosti Arki.
 
Více informací o akci naleznete na webových stránkách arki.cz.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.