Share |

Finále Americké fotbalové ligy v Hard Rock Cafe Praha!

Finálový zápas Americké fotbalové ligy na největším plátně

THE BIG GAME v neděli 4. února.
Finálový zápas Americké fotbalové ligy na největším plátně v Hard Rock Cafe Praha!
 
 
Kde: Hard Rock Cafe Praha, Malé náměstí 3, Praha 1
Kdy: 4. února 2018, 20:30 – 05:00
Vstupné: zdarma / VIP s neomezenou konzumací 1600 Kč
 
Pro všechny milovníky finálového zápasu Americké fotbalové ligy, jedné z největších sportovních událostí, kterou živě sleduje celý svět, připravilo Hard Rock Cafe Praha velkou lahůdku. V noci ze 4. na 5. února budou hosté moci sledovat celý zápas na dvaceti velkých LCD obrazovkách a pěti obřích plátnech a vychutnat si vše se speciální atmosférou. Celý večer totiž proběhne již tradičně ve spolupráci s Českou asociací amerického fotbalu, Hard Rock Cafe Praha tak bude za přítomnosti mnoha hráčů skutečně žít tímto sportem. Večer pak v půl deváté začne koncertem Funk Corporation.
 
Vstup na celou akci je zdarma, Hard Rock Cafe navíc připravilo jedinečnou možnost VIP vstupenky za 1600 Kč.
Majitelé VIP vstupenky budou mít vstup do horního patra, kde má každý stůl svou vlastní obrazovku. V ceně této vstupenky je neomezená konzumace piva, nealka a neomezená konzumace speciálního Big Game Menu po celý večer! Pochutnat si bude možné na Legendary burgeru, křídýlkách, Chilli Dogu, Flatbread a dalších dobrotách.
 
Speciální Big Game Menu obsahuje vybrané pochoutky ze stálého menu, jako je třeba bohatá předkrmová mísa Jumbo Combo, Flatbread či stálice podniku – skvělá křidýlka, navíc bude v nabídce Chilli Dog a také Jalapeno Poppers.
 
Rezervujte si svá VIP místa na prague.salescoordinator@hardrock.com.
 
FB event: https://www.facebook.com/events/128343787862377/
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.