Share |

Filmy o americkém undergroundu dnes ve Světozoru

Dva filmy o americkém undergroundu v pondělí 29. 10. v kině Světozor. Jaké najbláznivější auto dokážou lidé vůbec vyrobit? A jak to bylo se vznikem amerického undergroundu od dob založení Sanfranciského klubu sebevrahů v roce 1977? Přijďte se podívat a popovídat si přímo s režiséry.

Event: http://www.facebook.com/events/193007504157871/?fref=ts

"Můžu vám garantovat, že po východu z kina budete mít na tváři velký úsměv," ohodnotil jeden americký kritik film Harroda Blanka s názvem Automorphosis. A není se čemu divit - ještě nikdo jiný nenatočil film o tak bláznivých týpcích, kteří zasvětili svůj život předěláváním aut v umělecká díla. Režisér se noří do duší a srdcí výstředních lidí a vizionářů, kteří chtějí mít to nejoriginálnější auto na světě. Vtipným způsobem se dozvídáme, co je k tomu vede.

http://www.youtube.com/watch?v=-tMO-5sCacQ

Uvidíte to nejbláznivější z bláznivého amerického undergroundu! Film Into The Zone - Story of the Cacophony Society je vtipný a vzrušující dadaistický dokument, který sleduje vývoj jednoho zvláštního seskupení individuí. Mapuje vývoj od časů Sanfranciského klubu sebevrahů v roce 1977, přes působení Sanfranciské kakofonie, vznik festivalu Burning Man, až po Losangeleskou kakofonii. Je to příběh o tom nejdůležitějším podzemním hnutí ve Spojených státech naší doby.

http://www.youtube.com/watch?v=v4MC2Ng1BDE&feature=player_embedded


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.