Share |

Festival Sziget už za dva týdny. Našlapaný program doplňují nejen Rudimental.

foto: pořadatel akce

Za dva týdny se otevřou brány obřího festivalu Sziget (10.8. – 17.8.2015), na který míří hudební hvězdy z celého světa. Už od pondělí 10.8., kdy se otevřou brány festivalu, Sziget servíruje fanouškům speciality a parádní show, které vévodí koncert Robbieho Williamse. Hvězdný program se jmény Florence and the Machine, Kings of Leon, Avicii, Martin Garrix, Ellie Goulding, Kasabian, Limp Bizkit, Foals a řadou dalších nově doplňují Rudimental. Festivalový rej a koncerty mohou Szigeťani sledovat či sami prožívat na více než 50 místech festivalového ostrova uprostřed Budapešti.
Poslední šance pro fanoušky získat levnější vstupenky končí 31.7.2015

Výběr těch největších hvězd dle dnů:
Po 10.8. – Robbie Williams, Irie Maffia, z ČR Ghost of You
Út 11.8. – Florence & The Machine,  Asaf Avidan, Babylon Circus, Kensington, Future Islands, Infected Mushroom
St 12.8. - Alt-JGogol Bordello, The Horrors, The Script, SOJA, Enter Shikari, CRO, SBTRKT, z ČR Cirk La Putyka
Čt 13.8. – Ellie Goulding, Foals, The Ting Tings, MØ, Ella Eyre, Balthazar, Interpol, z ČR Cirk La Putyka
Pá 14.8. – Avicii, Kasabian, Marina and the Diamonds, The Subways, Jamie Woon, The Gaslight Anthem, z ČR Cirk La Putyka, Mydy rabycad
So 15.8. – Kings Of Leon, Hollywood Undead. Major Lazer William, Paloma Faith, Nero, Foxes, z ČR Cirk La Putyka,
Ne 16.8. - Limp Bizkit, Rudimental, Martin Garrix, José Gonzalez, Kwabs, Fauve, Passenger, C2C, z ČR Cirk La Putyka,
 
Pro návštěvníky, kteří neznají Sziget lze ve zkratce říci, že je to největší hudební festival ve střední Evropě, který probíhá na ostrově na řece Dunaji v maďarské metropoli Budapešť a zatím jako jediný v historii je  dvojnásobným držitelem evropského ocenění EFA „Best Major Festival“ (2011 a 2014). I pro letošní rok areál prošel řadou úprav a vylepšení.  Kromě návratu obřího tanečního stanu si návštěvníci mohou užít nově divadelní a klidovou zónu festivalu Sziget. Nebude chybět ani scéna věnovaná jazzu a klasické hudbě, world music s hvězdami jako je Goran Bregovič či Maríza, nebo scéna s irskou hudbou. Protože festival se nachází na ostrově o rozloze 76 hektarů, doporučujeme již předem prohlédnout mapy areálu - TADY.
 
/bližší INFO/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.