Share |

Festival středomořských chutí a vůní - spousta dobrot, žádné vstupné

repro k akci

Od čtvrtka 7. do neděle 10. června se na Náměstí republiky
představí speciality z Francie, Španělska, Itálie, Řecka a severní Afriky,
festival bude pokračovat v září na Kampě.

Festival středomořských chutí a vůní – pod tímto názvem se letos představí již pátý ročník akce, kterou Praha pravidelně hostí již od roku 2008 (první ročníky proběhly pod názvem Festival francouzských chutí a vůní). Návštěvníky kulinářské akce i letos čekají pochoutky z celé oblasti Středozemního moře.

„Stejně jako v minulých letech bude festival výjimečný tím, že za návštěvníky vyrazíme přímo do ulic,“ uvedl ředitel pořádající agentury KAZAK Communication Thomas Bouton. „Není třeba se nikde registrovat nebo vyhledávat místa, kde se festival koná. Stačí přijít na Náměstí republiky a zde si v přátelské atmosféře vybrat z toho nejlepšího, co Středozemí nabízí.“

Festival bude probíhat každý den mezi 10:00 a 20:00 a i letos bude nabídka bohatá – na stáncích najdete mnoho druhů vín, paštik, šunek, kvalitních sýrů, olivových olejů, čerstvých těstovin, uzenin a dalších lahůdek. Přímo na místě budete moci ochutnat například tradiční barbecue nebo čerstvé italské těstoviny.

O atmosféru se přímo namístě postarají hudebníci hrající jazz (Jazz Trio s Matoušem Kobylkou, Charlotte Fairman & přátelé), latinskoamerickou (Atarés, Los amitos, Pragason) a středomořskou hudbu (DUDU). Jejich koncerty proběhnou každý den vždy od 14:00 do 20:00 hodin.

Festival středomořských chutí a vůní bude pokračovat na podzim, přesněji od 6. do 9. září, tentokráte na Kampě. Více informací o akci včetně představení jednotlivých vystavujících naleznete na webu www.stredomorsky-aperitiv.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.