Share |

Festival dobrého jídla a pití Gastro Food Fest 2014 se hlásí o slovo

foto: pořadatel akce

Gastro Food Fest 2014 - Festival dobrého jídla a pití!
17. - 19. 10. 2014, v areálu výstaviště Zahrada Čech, Litoměřice
 
Na co se můžete těšit: V rámci třídenní akce nabídneme návštěvníkům ucelený program, kde nebudou chybět potraviny a produkty od regionálních dodavatelů, vybrané místní delikatesy, gastronomie od mistrů kuchařů.
 
Pro letošní ročník nabídne festival nově návštěvníkům 2 pódia, na kterých budou probíhat nejen soutěže, ale i kuchařské a barmanské show. Hostem bude herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová, která se zapojí i do kuchařských show. Po celé tři dny vás budou provázet moderátoři Petr Zajíček a Zdeněk Lukesle. Soutěžit se např. bude o nejhezčí volské oko, o Mistra Kávy Montecelio - soutěž profesionálních baristů. Školy představí své kuchaře a cukráře, kteří ukážou své dovednosti, a vy budete moci vše ochutnat.
 
Letošní ročník Gastro food festu by měl přinést labužnické vánoce pro děti z dětských domovů a zpestřit jim jejich každodenní život. Kuchaři, kteří budou vařit na tomto festivalu, připraví na vánoce delikatesní pochoutky pro děti z dětských domovů v Ústeckém kraji. Navíc všechny recepty budou vydány jako knižní kuchařka.
 
Dále festival dá šanci mladým kuchařům a cukrářům. V rámci festivalu budou mít speciální den pro odborné školy gastronomického zaměření, které se zde budou moci představit a to jak v rámci vlastní prezentace (stánku), tak i formou kuchařských soutěží. Vždyť právě mladí kuchaři, kuchařky, cukráři, cukrářky jsou tím pravým kam investovat čas a peníze.
 
Díky prokázání kvality, získal festival i odborné záštity - Asociace kuchařů a cukrářů ČR, Barmanská asociace ČR, Okresní agrární komora.
 
www.gastrofoodfest.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.