Share |

Fén, který neztratí dech

Pokud pravidelně používáte fén, určitě víte, že při výběru toho správného kromě tradičních ženských kritérií – jako jsou barva či hmotnost – záleží zejména na výkonu. A přestože základní pravidlo "čím vyšší výkon, tím rychleji suché vlasy" zná asi každý, málokdo ví, že hodně závisí i na typu motoru.
Nový profesionální fén BaByliss 6615E je vybaven výkonným 2300 W motorem typu AC, který má životnost až 1 000 hodin, což je 5krát více než běžné fény. Disponuje 6 stupni nastavení rychlosti a teploty, takže intenzitu sušení snadno přizpůsobíte stavu vašich vlasů. Se stylingem vám zase pomohou dva ultratenké nástavce (6 x 60 mm a 6 x 75 mm) a volba studeného vzduchu, která účes na závěr zafixuje. Samozřejmostí je funkce ionizace, díky které zůstanou vaše vlasy i při pravidelném používání zdravé a lesklé.
Profesionální fén BaByliss 6615E vyroben v Itálii.
Doporučená MOC je 1990 Kč.
 
Tip: Znáte rozdíl mezi AC a DC motorem?
Fény na vlasy bývají vybaveny dvěma základními typy motorů – AC a DC. Motor AC má delší výdrž a životnost, proto je vhodný i na dlouhé a husté vlasy. Vysoušeče s motorem DC, který má vyšší otáčky, a tím pádem i kratší provozní čas, jsou proto vhodnější spíše na krátké vlasy.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.