Share |

FASHION DEALã ohlašuje prozatím poslední ročník?

foto: pořadatel akce

Před několika dny hlavní organizátor informoval o tom, že se jedná o poslední z řady eventů, které spojují urban kulturu pod jednou střechou. Vzhledem k tomu, že událost každým rokem rostla počtem návštevníků a partnery nejen loňského ročníku byly velké značky jako jsou Tatra banka, Red Bull nebo Jägermeister, tohle ukončení rozhodně nebude spojeno s neúspěchem.
 
Program tohto posledního eventu, který se uskuteční 22. a 23. září 2017 v Praze v unikátních industriálních prostorách Továrny v pražské části Holešovice, však rozhodně nebude za ostatními ročníky zaostávat.
 
Kromě lokálních značek, prodejců a interpretů, kteří přinesou svůj merch, dostane prostor i umění. To je již od začátku pevnou součástí FASHION DEALã, no organizátoři se rozhodli přinést návštěvníkům přece ještě jednu novinku. Vzhledem k tomu, že tato poslední událost bude oslavou veškeré urban kultury, velká část prostoru bude věnována začínajícím a méně známým umělcům, kteří budou mít možnost vystoupit na stage-i rádia Evropa 2. Ten se bude nacházet přímo v centru prostor.
Proto všichni, kdo chce využít příležitost aby se zviditelnili a troufaj si veřejne vystoupit před davem lidí, můžou posílat svoji tvorbu na mail hello@fashiondeala.com. Přednost budou mít interpreti, kteří zpívají, nebo hrají na hudební nástroj. Rap je vítán taky, ale pouze s doprovodem live bandu.

Umělci, kteří chtějí vystavovat své díla, jako jsou obrazy, ilustrace, fotografie a podobně, mohou také posílat své portfolio na výše uvedený e-mail.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.