Share |

Fagi má narozeniny!

Jsem třináctiletá dospělá holka uprostřed zapráskanýho facebooku. Jsem komiksová postava, černobílá, placatá, ven nevycházím a vyjít se mnou je težký. Jsem Fagi.

Je to přesně rok, kdy měla Fagi, komiksová postavička, kterou zná díky facebooku již přes 2000 lidí, první výstavu spojenou se svými třináctými narozeninami. Po pár měsících byla z této třináctileté holčičky přímo facebooková hvězda.

Jelikož se Fagi schovává za svůj profil na této síti, zůstává v anonymitě, zahalená jen do otázek, kde se vzala a co je vlastně zač. Pro divadlo ji objevil Jirka Jelínek z divadla DNO, který se svým souborem pořádá kabaretní představení Svět podle Fagi.

Nyní slaví tato komiksová slečna další narozeniny, a to na samém místě jako loni – v kavárně POTRVÁ. Můžete se těšit na výstavu jejích komiksů a především na kabaret divadla DNO, tentokrát vystoupí Jirka Jelínek společně s Martinem Kyšperským, kterého mohou mnozí znát z kapely Květy. Po kabaretním vystoupení se rozjede narozeninová party na počest Fagi, a to za doprovodu DJky Katy.

Fagi každého zaujme svými originálními komiksy postavenými na slovních hříčkách, které pravidelně vkládá na svou facebookovou stránku, jednou za čas pak komiksy vystaví, nejčastěji v Brně, ale i Praha nezůstává pozadu. Fagi si díky své oblíbenosti vysloužila i nabídku buttonů s její kresbou, stejně tak si můžete pořídit pohled nebo tričko.

To vše bude k dostání i na jejích narozeninách, které proběhnou příští úterý, 25. Ledna, od 20 hodin v kavárně POTRVÁ. U příležitosti Fagiiných narozenin s touto postavičkou uděláme také rozhovor, který následně zveřejníme.

Více informací naleznete na adrese http://www.facebook.com/pages/Fagi/121974897846681#!/pages/Fagi/121974897846681?v=wall a na http://www.potrva.cz.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.