Share |

Excelent Mystic Sk8 Cup 2016

foto: František Ortmann

Výroční 22. Excelent Mystic Sk8 Cup zná své vítěze. V mužském streetu putuje zlato do Brazílie díky Ivanovi Monteirovi, mezi ženami zvítězila Alexis Sablone z kalifornského Santa Cruz, v bowlu se ze zlata radoval Ivan Federico z Itálie.
 
Excelent Mystic Sk8 Cup 2016 se právě stal minulostí a počet registrovaných jezdců i množství návštěvníků, kteří první červencový víkend přišli, potvrdilo, že i ve své 22. sezóně má Excelent Mystic Sk8 Cup své pevné místo mezi nejvýznamnějšími sportovními a kulturními festivaly ve Střední Evropě.
 
Mezi jezdci byla taková jména jako Dave Bachinsky a David Reyes z Kalifornie, Roger Silva z Brazílie, Igor Golubev z Ruska, Danny Leon ze Španělska, Leticia Bufoni z Brazílie nebo Eugenia Ginepro z Argentiny, ale i domácí špička včele s Maximem Habancem a Martinem Pekem. V pátek byla na programu předkvalifikace evropských jezdců, sobota byla zasvěcená kvalifikačním jízdám ve streetu i bowlu a v neděli se odjezly semifinálové heaty i samotná finále.
 
Výsledky:
Street men:
1. Ivan Monteiro, BRA
2. Vincent Milou, FRA
3. Richard Tury, SVK
 
Street ladies:
1. Alexis Sablone, USA
2. Leticia Bufoni, BRA
3. Candy Jacobs, NED
 
Bowl:
1. Ivan Federico
2. Danny Leon, ESP
3. Jaime Mateu, ESP

Kromě sportovní části je každoročně nedílnou součástí Excelent Mystic Sk8 Cupu nabitý doprovodný program, který zajrnuje tři večery plné muziky v podání kapel a DJs. Headlinerem letošního ročníku byli legendární The Subways, americké hard core formace Norma Jean a The Walls of Jericho i česko-slovenská hiphopová špička.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.