Share |

Eric Clapton zakončí své evropské turné za pár dní v Praze

foto: George Chin

Eric Clapton, který příští rok oslaví 50 let na scéně jako profesionální hudebník, hraje v Evropě. Rakouský koncert rušil kvůli bolavým zádům, ale pražský se konat bude.
 

Clapton zahájil svoji profesionální uměleckou kariéru vstupem do kapely Yardbirds v roce 1963. Od té doby působil v celé řadě skupin, vydal desítky alb, vyprodal bezpočet koncertů po celém světě, obdržel úctyhodnou řadu ocenění a dostalo se mu chvalozpěvů kritiky. Jeho práce s kytarou je legendární. Návrat Erica Claptona na koncertní pódia se ponese ve znamení nového alba, které nahrával během roku 2012 a které by mělo vyjít začátkem příštího roku. Pro koncerty v roce 2013 sestavil Clapton kapelu čítající jeho dlouholeté spolupracovníky, kterými jsou: Doyle Bramhall II (kytara), Steve Jordan (bicí), Chris Stainton (piano a klávesy) a Willie Weeks (basová kytara). Doprovodí je dva nováčci ve skupině - Paul Carrack (varhany a klávesy) a Greg Leisz (pedal steel kytara). Michelle John a Sharon White se na turné opět představí jako doprovodné vokalistky.

29.května Frankfurt, Německo Festhalle
30.května Berlín, Německo 02 World
1.června Hamburk, Německo 02 World
2.června Lipsko, Německo Leipzig Arena
4.června Kaunas, Litva Zalgirio Arena
5.června Riga, Lotyšsko Riga Arena
7.června Lodž, Polsko
9.června Mnichov, Německo Olympiahalle
11.června Vídeň, Rakousko Stadthalle
12.června Stuttgart, Německo Schleyerhalle
14.června Oberhausen, Německo Koenig-Pilsener Arena
15.června Kolín nad Rýnem, Německo Lanxess Arena
18.června Norimberk, Německo Arena Nuernberger Versicherung
19.června Praha, Česká republika O2 Arena

Přednostní předprodej pro členy Fanklubu a Klubu Live Nation proběhne od 15. 10. 2012 9:00do 17. 10. 8:00, potom bude zahájen předprodej i pro ostatní zájemce.
 
Jak můžete přednostně zakoupit vstupenky?
Pokud nejste členem klubu Live Nation, zaregistrujte se na našich stránkách v sekci Můj Live Nation. http://www.livenation.cz/account/loginorregister
Po krátké registraci obdržíte přihlašovací údaje. Přihlaste se a vyhledejte akci, o kterou máte zájem (v tomto případě ERIK CLAPTON), a klikněte na ikonu „Předprodej Vstupenky“ přímo na stránce. Budete propojeni na stránky www.Sazkaticket.cz, kde budete muset mít také registrovaný účet klienta, abyste mohli dokončit nákup. Pamatujte, že nabídka předprodeje je platná pouze v uvedeném termínu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.