Share |

Elie Saab: Nový parfém je tu

ELIE SAAB
Parfums
GIRL OF NOW

Parfém inspirovaný módní přehlídkou Elieho Saaba v Paříži. Žena se zlatou aurou a neomezenou anergií přitahuje pohledy všech přítomných v sále. Její zářivý úsměv zastavuje čas. Ano, to je ona – Girl of Now, patří jí město, život, je volná jako vítr a nic jí nemůže zastavit.
Exkluzivní vůně tvořená podmanivou směsí, která vytváří unikátní elixír vyzdvihující veškeré aspekty hlavní složky parfému, sametové mandle. Spojení mandle, neodolatelného pomerančového květu a patchuli vytváří vůni, která je otiskem tvorby Elieho Saaba.
Umělcova kreativita je v parfému zachycena prostřednictvím hrušky a mandarinky, přinášející parfému jiskru. Libanon a jeho čerstvě pečené pistácie podtrhují aroma hořké mandle.
Jedinečným prvkem parfému se stává Ormons Flower vytvořen speciálně pro vůni Girl of Now. Květ zobrazuje jemný střih šatů postupně odhalující tajemství ženskosti ve spojení s prvky pomerančového květu a hořké mandlové esence.
Záře a ženskost jsou představeny v podobě bílého jasmínu a květů magnolie. Okouzlující tonka fazole ve spojení s krémovým mandlovým mlékem jsou odrazem luxusu, bohatství zatímco patchula prodlužuje tajemnost vůně.
Flakon je zobrazením vzácného skla, jehož zaoblené tvary jsou přizpůsobeny do dámské dlaně.  Horní část flakonu je tvořena pastelově modrým květem, který je originálním podpisem Elieho Saaba. Celkový dojem parfému je dokončen zlatým uzávěrem, který vytváří dokonalost flakonu.
Girl of Now je odrazem síly okamžiku, tajemství a svobody.
Informativní ceny:
Girl of Now EDP 30ml 1 590 CZK
Girl of Now EDP 50ml 2 350 CZK
Girl of Now EDP 90ml 3 100 CZK
Dostupnost od září 2017 ve všech parfumeriích.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.