Share |

Electronic Music Festival Soundfeer 2013: Beaty rovné i zlámané

foto: pořadatel akce

Posplněné foglarovské pětiletce se festival Soundfeer překlápí do nové westernové etapy a přemísťuje se do rodinnějšího prostředí osady Věšín. Uprostřed hvozdů zůstává atmosféra mladických výletů a protože je areál festivalu sevřenější, bude se letos odehrávat na dvou stagích. O to však nabušenějších. Tentokrát bude atmosféra s westernovým nádechem.
 
Radio One Wigwam bude o páteční noci hostit breakbeatové headlinery z labelu Broken Robot – Neurodrivera a Monk3ylogic s live setem. Vystoupí i v Americe žijící Australan Karl Sav nebo australská hvězda Diistortiion. V sobotu se stage zarovná směrem k acid technu a svůj český debut si zde odbude španělská trojice Acid Corp. Vystoupí rovněž rakouský analogový live projekt Knisda Kanisda.
 
Sitting Bull Teepee bude během páteční noci patřit rovným beatům. Zahraje jedna z největších techno legend Chris Liberator, další debut v ČR čeká uznávaného producenta A. P. z Anglie a z ostrovů po letech přijede opět zahrát Steve Mills z labelu Stay Up Forever. V sobotu bude prohoz stylů na stagích dokonán a headlinerem se stane další legenda, tentokrát breakbeatu a elektroniky obecně – Stanton Warriors. Se svým funkem se připojí rovněž Čechokanaďan DJ Czech a český producent Sonority předvede autorský liveset z chystaného alba.
 
Parťáky festivalu jsou RedBull Music Academy, jež se zasloužila o účast Stanton Warriors, a pražské Radio 1, za které přijedou podpořit moderátoři Kaplick&Saku, Josef Sedloň a Telka.
 
Na obou stagích vystoupí další nespočet DJs – jak našinců, tak přespolních, ze všech možných záběrů, které elektronická hudba nabízí. Namátkou STURM RAIDERZ (Many23 + Alert 4 decks show), Saboteur, Mikkim, Bazooka Joe, Adelight, Brada a mnoho dalších...
 
O zvuk se postará ViceAudio s FunktionOne a Kinetix. Všechny stage budou zastřešeny. Přichystány budou tematické VJs show a dekorace. V saloonu u Staré Winchesterovky poteče ohnivá voda proudem a do vesmíru vás odnese pověstný Space Bar. Suvenýry, ošacení, ale třeba i festivalové víno nabídne Soundfeer merchandise shop. Poctivá kuchyně čeká v Grand Restaurantu u Ovečky. A v tábořišti bude možné využít také bazén. Na vedlejší louce bude prostor k zaparkování větších i menších povozů nebo možnost postavit si vlašní teepee. V dosahu bude i taxislužba s odvozem do přilehlých měst.
 
http://www.soundfeer.cz
https://www.facebook.com/Soundfeer
 
Stanton Warriors /uk/
http://www.stantonwarriors.com/
http://www.facebook.com/stantonwarriors
 
Chris Liberator /uk/
http://www.909london.com/Chris_Liberator/
 
Neurodriver /uk/
https://soundcloud.com/neurodriver
http://www.facebook.com/neurodriver
 
Acid Corp /esp/
http://www.facebook.com/pages/Acid-Corp/161183973950939
 
Monk3ylogic /uk/
https://soundcloud.com/monk3ylogic
http://www.facebook.com/Monk3ylogic
 
A.P. /uk/
http://www.909london.com/A.P./
https://www.facebook.com/allan.palmer.909
 
Karl Sav /aus/
http://www.facebook.com/karlsavmusic
 
 
Steve Mills /uk/
http://www.909london.com/Steve_Mills/
www.stayupforeverrecords.com
 
Diistortiion /aus/
http://www.diistortiion.com/
 
Sturm Raiderz /at,cz/ - Many23 & Alert & 4 decks
https://soundcloud.com/alert
https://soundcloud.com/many23
 
Sonority /cz, LIVE/
https://soundcloud.com/sonoritymusic
 
Czech /ca/
https://soundcloud.com/dj-czech
 
Mikkim /cz/
https://soundcloud.com/mikkim
 
Knisda Kanisda /at/ - LIVE
https://soundcloud.com/knisda_kanisda
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.