Share |

ECOART SALON ROLLAND ZVE NA VERNISÁŽ A SVATEBNÍ KOKTEJL V JEDNOM

 
 
“LAKOVKY” DOMINIKA MAREŠE A SVATEBNÍ ŠATY MICHAELY DÚCKÉ
 
 
   
Ve středu 24. února bude v  ECOart Salonu Rolland otevřeno hlavně pro všechny, koho zajímá svatební móda a současné umění. Aktuální kolekci šatů představí designérka Michaela Dúcká. Na její wedding cocktail naváže vernisáž obrazů známého výtvarníka Dominika Mareše.
 
ROLLAND se svou ACADEMY ROLLAND, SHOWROOMEM  ROLLAND a kadeřnictvím ECOart SALON ROLLAND není jen místo, kde vám upraví a uzdraví vlasy organickou kosmetikou, nebo kde můžete nakoupit špičkovou přírodní péči pro celé tělo. Jeho prostory jsou také uměleckou galerií a showroomem pro cokoliv, co s krásou souvisí. „Od konce února tak na sebe budou moci hosté salonu nechat působit obrazy Dominika Mareše, zatímco se kadeřník bude starat o jejich novou barvu nebo účes. A kdo myslí na vdávání, může se v Rollandu potkat s návrhářkou svatebních a večerních šatů Michaelou Dúckou“, zve do centra Rolland jeho majitelka Martina Sikorová. Slavnostní zahájení obou spoluprací proběhne ve středu 24. února. 
 
„Moje spolupráce se salonem Rolland dává smysl, protože každá žena potřebuje nejen krásné šaty, ale i šikovné ruce kadeřníka a vizážisty a jakéhosi průvodce v oblasti zdravého životního stylu. Na odpoledním koktejlu představím kolekci svatebních šatů pro rok 2016 pod názvem „Řeč něhy“. Muž si svou vyvolenou vybral pro její přirozenou krásu, proto by šaty neměly zastínit osobnost ženy. Romantické zdobení používám především na živůtku a zanechávám siluetu pro podtrhnutí křivek. Alighieri říkal, že nejkrásnější věc, kterou Bůh stvořil, je žena a růže. A ta se stala spojujícím prvkem kolekce,“ říká mladá návrhářka Michaela Dúcká, která získala prestižní ocenění designér roku od nadace FNMWA, Českého spolku přátel národního muzea umění žen ve Washingtonu a klubu mecenášů Triga k roku 2015. Hosté si budou moci s Míšou popovídat, jaký model je právě pro jejich typ a účely nejlepší, i o aktuálních trendech ve svatební módě. K vidění budou také její večerní společenské šaty. Vše vyvrcholí přehlídkou v půl osmé.
 
V 19:00 zahájí svou výstavu známý výtvarník Dominik Mareš. Pojmenoval ji příznačně: „Lakovky“. „Umístit díla do prostoru, kam se chodí lidé dělat krásnější, jsem nikdy nezkoušel. Svým způsobem je pro mne proto spolupráce s Rollandem výzvou a osobní zkouškou, jak se dokáži na převážně ženský prostor vyladit. Záměrně jsem vybral abstraktní obrazy, kterým dominuje růžová. A klíčová série je skutečně zhotovená z laků na nehty, které mi věnovaly mé kamarádky. Spotřeboval jsem jich víc než šedesát. Název Lakovky má pochopitelně i spoustu dalších významů, ale ty ať si během návštěvy výstavy objeví pro sebe každý sám,“  říká Dominik Mareš. „Pokud by mi chtěly dámy přinést na vernisáž svoje laky na nehty a stát se tak součástí některého z mých dalších obrazů, budu moc rád!“ 
 
Na programu dne toho ale bude mnohem víc. Pánové si budou moci vyzkoušet obleky Bernhardt a pořídit doplňky BeWooden, konzultace poskytne Svatební agentura Michael a Koordinace svateb, k dispozici budou svatební vizážisté i tým fotografů a kameramanů, či fotokoutek s dekoracemi Ročenkomat. Raw food catering zajistí Jídlo lásky. Pokud si tedy chcete dát svatbu nanečisto, anebo získat přehled, co a koho na svůj velký den jednou budete potřebovat, ideální příležitost máte právě ve středu 24. února v ECOart Salonu Rolland. 
 
PROGRAM 
16:00 – 19:00 – wedding cocktail 
19:00 – zahájení vernisáže Dominika Mareše 
19:30 – fashion show Michaely Dúcké 
 
DOPROVODNÝ PROGRAM 
DJs IM Cyber & Eva Porating + special guest Agnes (housle) 
Ochutnávka pokrmů a organických limonád 
 
 
PARTNEŘI
Svatební šaty – Michaela Dúcká 
(módní návrhářství – dámské večerní a svatební šaty, objev roku 2015)
http://www.vecernisaty.com/
Pánské obleky Bernhardt 
(zakázkové krejčovství, pánské obleky šité na míru)
http://www.bernhardt.cz/
Svatební agentura Michael 
(pořádání elegantních svateb pro velmi náročné klienty s vytříbeným vkusem)
http://www.svatbymichael.cz/
Koordinace svateb
(zajištění bezproblémového chodu svatebního dnu)
http://www.koordinacesvateb.cz/
Mat Flowers Design
(designová vazba květin a dekorací)
http://www.mat-flowers.cz/
Doplňky pro muže BeWooden
(designové pánské doplňky z dřevěných materiálů – motýlky, manžetové knoflíčky)
http://www.bewooden.cz/
Vizážistické práce 
(perfektní svatební make-up nejen pro nevěstu)
www.svatbyslucii.cz
Raw food Jídlo lásky
(zdravé mlsání - sladké i slané pokrmy)
http://www.jidlolasky.cz/
Foto a video zajišťuje Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby Michael
(fotografická a filmová tvorba)
www.skolamichael.cz
Fotokoutek s dekoracemi Ročenkomat
http://rocenkomat.cz/
(vzpomínkový smile box)
 
Kontakt na SHOWROOM ROLLAND, ACADEMY ROLLAND a ECOart SALON ROLLAND: 
Francouzská 17, Praha 1 
rolland@rolland.cz 
+420 72578313
www.rolland.cz 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.