Share |

E-shop Origosh.cz je světem EKO designu

Organizér na náušnice
foto: pořadatel akce

E-shop se zaměřuje na módní doplňky a dekorace do bytu, ale na ty, které jsou vyrobené z přírodních a netradičních recy materiálů.

Lidé z Origosh.cz vyznávají hodnoty jako respekt k přírodě a svému okolí. Nechtějí být k němu lhostejní a  zároveň mají rádi krásné a designové věci a to se rozhodli promítnout do značky Origosh.cz.

Origosh.cz nabízí šperky, módní doplňky, kabelky, tašky, ale i diáře, zápisníky, dekorace do bytu a mnoho dalšího. Origosh.cz vyhledává značky a talentované umělce, kteří vyrábí v limitovaných edicích, ručně, oživují také staré materiály a dávají výrobkům svůj příběh. Věcičky z Origosh.cz jsou vytvořené např. ze starých vinylových desek, papíru, komiksů, jutových pytlů, recy kůže, ale i sicilských oblázků a dřeva.

E-shop spolupracuje se známějšími značkami jako jsou Trash made, Paragraph, Tarakan nebo např. Flamingopark, ale vyhledává i kreativce, kteří si svoji značku tvoří.

Díky ruční výrobě a kreativitě dodavatelů dokáže Origosh.cz vyrábět řadu věcí na přání. Vyrábí tak různé tašky, obaly na notebooky, přívěšky, zápisníky atd. V letošním roce nabídne své výrobky také firmám. Věří, že EKO designové výrobky si i zde najdou svoje obdivovatele. Dále doplňují své služby o standardní dárkové požadavky (logo, balení apod.)

Origosh.cz byl spuštěn v listopadu loňského roku, na trhu je teprve krátce. Na Origosh.cz pracuje několik kamarádů, které motivuje tato práce a především je baví. Hlavní zakladatelce Origosh.cz „pomáhá“ i její rok a půl stará holčička. Origosh.cz je pro ni odreagování na mateřské dovolené a zároveň možnost seberealizace, kterou řada žen na mateřské hledá.

www.origosh.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.