Share |

Dřevěné erotické pomůcky na Hithitu

wood.u jsou ručně vyráběné dřevěné erotické pomůcky. "Použité dřevo pochází výhradně z českých lesů a zahrad, " říkají tvůrci.  Pomůcky se vyrábějí ručně, tvůrci za zhruba rok provozu nasbírali několik ocenění - 2. místo Prague Design Week a 3. místo Grand Prix Design Shaker.

 

Začalo to jako sranda na škole

"Nápad dělat robertky ze dřeva má již delší historii. Lukáš s Ondrou s tím začínali již na střední škole. Kdy v podstatě z legrace obdarovávali své spolužačky těmito dary," říká třetí z tvůrců, Vítek. "Mně se podobný nápad zrodil v hlavě mnohem později, až během studií na vysoké škole, kde jsem v rámci jednoho semestrálního projektu se spolužáky zakládal virtuální firmu na výrobu dřevěných erotických pomůcek. Čas však plynul a na starší nápad si nikdo z nás nevzpomněl. Dřevo jsme ale všichni tři měli stále v oblibě a pohrávali si i s jinými nápady.
 
Nyní tomu jsou to téměř dva roky, kdy jsem s Lukášem seděl na pivě a Lukáš se jen tak mimochodem zmínil, že zrovna vyrábí kamarádce dřevěný robertek jako svatební dar. To samozřejmě oživilo starší vzpomínky a začali jsme o nápadu dále diskutovat. Já pohledal starší školní výstupy a kluci mi předvedli jejich svatební prototyp. Když jsme se bavili, koukali jsme na současnou nabídku erotických obchodů a byli jsme tím značně zhnuseni. Samé křiklavě barevné silikonové patvary. Tak jsme si řekli, že bychom mohli zkusit s touto nabídkou něco udělat. Problém není jen to, že se sortiment nelíbil jen nám, ale přišel nám hodně zastaralý a neosobní. Společnost udělala za posledních dvacet let v oblasti erotiky velký pokrok. To co dříve bylo společenské tabu, je dnes již přijatelné. Avšak u erotických pomůcek se to jakoby zastavilo."
Následovala spousta testů a pokusů - a nyní jsou pomůcky hotové. "Výrobek tedy po dlouhém boji prošel všemi povinnými zkouškami a obdržel nutnou certifikaci," raduje se Vítek.
 
"Neustálé odkládání termínu a samotná certifikace nás bohužel stály dost peněz a proto jsme se rozhodli uvedení produktu do prodeje spojit s crowdfundingovou kampaní na serveru Hithit. Výnos z této kampaně plánujeme použít právě na uhrazení nákladů s certifikací a vývojem dřevěných vibrátorů."

Vše najdete na www.hithit.com/woodu


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.