Share |

Domácí testy na drogy, na borelie a další - nyní se rozdává 10 000 kusů zdarma

HARTMANN – RICO PODPORUJE PREVENCI. BĚHEM DVOU MĚSÍCŮ ROZDÁ 10 000 DOMÁCÍCH DIAGNOSTICKÝCH TESTŮ VEROVAL
Trápí vás zdravotní problém, ale návštěvu lékaře odkládáte z nedostatku času na neurčito? Nepodceňujte prevenci a zjistěte příčinu svých obtíží během několika minut v pohodlí a soukromí domova s domácími diagnostickými testy Veroval. Díky právě probíhající kampani na www.veroval.cz navíc můžete jeden vybraný test vyzkoušet zcela zdarma. 
Můžete si vybírat z testů na drogy, ale i na cholesterol, nízkou hladinu železa, okultní krvácení, celiakii, borelie a dalších.
Domácí diagnostické testy dokážou například rozlišit virové a bakteriální onemocnění, zjistit přítomnost bakterie Helicobacter pylori, koncentraci spermií ve spermatu, zvýšenou hladinou cholesterolu, nedostatek železa, alergii, celiakii, borélii z klíštěte, zánět močových cest, nedostatek železa či okultní krvácení do stolice. Zapojte se do kampaně a vyberte si test, který pomůže odhalit právě vaše zdravotní potíže. 
„Vnímáme jako pozitivní fakt, že můžeme díky domácím diagnostickým testům průběžně posilovat odpovědnost lidí za jejich zdraví. Díky probíhající kampani navíc mohou lidé vyzkoušet jeden domácí test zcela zdarma. Věřím, že této možnosti využijí a výhody domácí diagnostiky ocení,“ říká Brand Managerka společnosti HARTMANN – RICO Markéta Pilná.
Zapojit se do soutěže je velmi jednoduché. Stačí zaregistrovat se na webu www.veroval.cz, zvolit si vybraný test a zodpovědět jednoduchou otázku. Každý výherce obratem obdrží kupón, za nějž si může do deseti dnů vyzvednou test zdarma v nejbližší lékárně. Soutěž trvá od 6. března do 30. dubna  a připraveno je až 10 000 testů.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.