Share |

Dobrý chléb s dokonalou kůrkou a vždy po ruce

foto Sage

 
 
Domácí chléb není jen módní záležitost. Možnost si ho upéct podle chuti své nebo členů rodiny, ze zdravých surovin, a navíc v dobu, kdy ho opravdu chceme konzumovat – to jsou hlavní výhody, které jasně hovoří pro pořízení domácí pekárny Sage BBM800.
 
Prémiová značka spotřebičů SAGE uvedla na trh model automatické pekárny, která je energeticky úsporná a nešpiní žádné nádobí při mísení či kynutí těsta. Nabízí pestrý výběr programů i takové vychytávky, jakou je nastavení propečení kůrky. Domácí pekárnu Sage BBM800 lze rovněž nastavit tak, že upeče chleba přesně v době, kdy čerstvý chléb potřebujete, tedy například na snídani. Umí také přidávat do chleba oříšky nebo ovoce automaticky v tu správnou dobu. Další nespornou výhodou je fakt, že u nové pekárny nepoznáte problém, který trápí majitele konkurenčních pekáren – vyndávání hnětacího háku z hotového chleba. Hák se jednoduše složí a v době pečení už není zabořen do těsta.
 
Pekárna nabízí celkem třináct přednastavených automatických druhů pečení a přípravy těsta i dalších surovin, a navíc nabízí možnost dalších devíti vlastních osobních nastavení. Samozřejmostí je program pro základní nebo celozrnný chléb, ale také bezlepkový chléb i rychlé pečení (ne déle než 2 hodiny), program na těsto k přípravě těstovin nebo pizzy či dokonce program na výrobu marmelády, k němuž je vybavena i speciálním hákem.
 
Skvělou vychytávkou je program na propečení kůrky – Sage BBM800 umí hned tři stupně propečení. Nerezová pekárna s velkým LCD displejem má i ochranu proti přerušení napájení – prostě se znovu zapne a pokračuje v nastaveném programu.
 
Základní vlastnosti:
Náplň na těsto od 250 g po 1 250 g
Příkon 830 W
13 programů automatických a 9 vlastních
3 stupně propečení kůrky
Automatické přidávání oříšků nebo kandovaného ovoce 
Hnětací hák, jenž se složí před koncem pečení
Doporučená cena je 8490 Kč.
 
O značce Sage:
Sage je evropskou značkou společnosti Breville, jejíž produkty jsou prodávány ve více než 50 zemích světa. Australská Breville Groupe je celosvětově známá díky vlastnímu vývoji malých kuchyňských spotřebičů nejvyšší kvality, vyznačující se dlouhou životností a skvělým uživatelským komfortem. Historie Brevillu se začala psát v roce 1932 a této společnosti vděčíme například za tzv. sendvič-toaster, který vyvinul jako první výrobce na světě. Po jeho uvedení na trh v roce 1974 se jenom v Austrálii prodalo 400 000 kusů.
Na česky trh značka Sage vstoupila v roce 2018 a postupně na něj uvede produkty zaměřené na přípravu kávy – espressa, mlýnky, pěniče; grilování – grily, smoking gun; odšťavňování – odšťavňovače, smoothie nebo přípravu potravin – roboty, mixéry, food procesory. Díky vlastnímu návrhu a náročnému testování jsou všechny produkty dodávány s tříletou zárukou. Pro Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Polsko je značka Sage zastupována exkluzivně společnosti Fast ČR, patřící mezi největší regionální distributory domácích spotřebičů.
Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sagecz.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.