Share |

Dnes se koná Bizzar Bazaar v Plzni

foto: pořadatel

Pořadatelky nám poslaly s dnešní akci následující info:
 
Letošní 3. Bizzar Bazaar se po úspěšné sérii bazarů pořádaných na tzv. "jižáku" se již podruhé bude konat v novém kulturním prostředí - plzeňské Papírny.
 
Industriální prostor bývalé Papírny v Plzni na Slovanech se nachází cca 15 minut chůze od centra města oblíbenou vycházkovou trasou proti proudu řeky Radbuzy. Toto místo s atraktivním zevnějškem zachovalé, cihlové továrny nabízí cca 1000 m2 otevřeného prostoru, v němž své místo nalezne galerie současného výtvarného umění, sál pro hudební produkci i ateliéry pro vystavující umělce.

Na co se tedy můžete těšit?

Hlavní koncept zůstává zachován - jedná se o kombinaci blešího trhu a prodejní prezentace mladých českých tvůrců a designerů. Snažíme se nabídnout alternativu ke klasickým bleším trhům, hyper super obchodním domům a řemeslným jarmarkům.

Na tomto bazaru se můžete těšit na několik zpestření. Díky novému, většímu prostoru, si můžeme dovolit vracet se k workshopům, módním přehlídkám, jak tomu bylo v počátcích před několika lety.

Během bazaru se uskuteční 2 workshopy. První bude sítotisková dílna, pokud chcete potisknout Vaše oblíbené tričko, mikinu, plátěnou tašku- neváhejte a vezměte sebou! Případně textil bude možno zakoupit na místě. Druhým workshopem bude „Ušij si svůj sešit“, pořádaný značkou Paragraph (dříve Chilli design), která se zaměřuje na výrobu zápisníku a diářů.
A po delší době bude módní přehlídka ve stylu módy 40. let, která začne 3. 10. v 18:30h

Hlavními prodejními artikly jsou oblečení, šperky, bytové doplňky, staré desky, komiksy a cokoliv, co prodejce napadne vzít s sebou a s čím je ochotný se rozloučit.

A pokud nechcete nebo nemůžete utrácet, Bizzar Bazaar je místo určené i pro setkávání s přáteli, klábosení a popíjení za doprovodu nějaké té příjemné hudby.

Také BB najdete na facebooku, kde má skupinu Bizzar Bazzar, a vždy ke každému termínu konání - událost. Samozřejmě také máme webové stránky www.bizzar-bazaar.webnode.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.