Share |

Dnes jsou TĚLA BÁSNÍ

ECO ORGANIC BEAUTY (FRANCOUZSKÁ 17)  ZVE:
Přijměte pozvání na dnešní vernisáž fotografií TĚLA BÁSNÍ
19:00 – Welcome to ECOart Organic Beauty Salon & Showroom
19:30 – Zahájení vernisáže TĚLA BÁSNÍ (texty Petr Eiche, fotografie Miloš Tancibudek & Jiří Řehořek)
20:00 – Cimbálová muzika Kyčera & Lenka Jurečková & La Randa
22:00 – Zakončení vernisáže

ECOart Organic Beauty Salon & Showroom je místem, kde o vás pečují profesionálové špičkovou přírodní péči pro celé tělo. Prostory salonu jsou také vzdělávací akademií, uměleckou galerií a showroomem pro cokoliv, co s krásou souvisí. Propojujeme krásu těla, ducha a mysli. Od 7.3.2017 tak na sebe budete moci nechat působit texty pana Petra Eicheho, umělecké fotografie pana Miloše Tancibudka a Jiřího Řehořka, zatímco v průběhu salonní procedůry budete nasávat OWAY holistic - wellness atmosféru.

TĚLA BÁSNÍ 
Těla básní je spojení označující skupinu dvou až pěti tvůrčích elementů, jejichž dílo se vyznačuje laskavou ponurostí, potlačeným erotičnem a ultrarealistickou dovádivostí. Nebrání se překvapivým konjunkcím s jinými uměleckými směry, například s lidovou cimbálovou hudbou, moderní architekturou, moravským folklórem inspirovanou malbou a podobně. Některé vzniklé mišmaše se mohou zdát bizarní. Avšak právě bizarnost považují někteří za podstatnou kvalitu současné reality. 
Petr Eiche / TĚLA BÁSNÍ

HOSTÉ:
Vzácný host, který na vernisáži bude malovat na těla přítomných: 
Lenka Jurečková pochází ze Bzence. Žije v Praze. Absolvovala výtvarnou výchovu a český jazyk na PdF UP v Olomouci (malbu u Ak. mal. Ladislava Jalůvky) a PdF MU v Brně (malbu u Mgr. Petra Kamenického). Folklorní tradice se pro ni stala dominantním námětem tvorby (kresby a malby) už od dob studií. Inspiraci čerpá v živém folklorním dění jihovýchodní Moravy a přilehlých částí moravsko-slovenského pomezí. Figurativní motivy s typickými tanci, muzikanty, mužskými a ženskými sbory na obrazech často doplňují motivy krajinné – pole, vinohrady, mlýny i kapličky. Doposud připravila více než 40 autorských výstav hlavně na Moravě, ale i v Praze nebo v zahraničí.

Cimbálová muzika Kyčera
Cimbálová muzika Kyčera vznikla v roce 1999 v Praze jako muzika hrající Valašsko. Za dobu existence se několikrát obnovilo její složení a současně se rozšířil i repertoár také na oblast Slovácka. Občas, ale velice rádi, zabrousíme i na Slovensko. 

Kvalitní vína z vinotéky La Randa
Za vším stojí naše láska k poznávání, cestování, dobrému jídlu a vínu. Procestovaly jsme v průběhu let mnoho zemí a poznaly různé kultury a gastronomie. Pro naši nabídku vín jsme se zaměřily na Evropu. Jednou z velkých srdcových záležitostí je pro nás italská Umbrie, malý region ve střední Itálii, kterému se říká „zelené srdce Itálie“. Tato úžasná a osobitá atmosféra se promítá do chuti místních vín. Jedno z prvních vinařství, které jsme navštívily, je Cesarini Sartori, které v nás vyvolalo myšlenku založení vlastního podniku, díky kterému můžeme krásy místních vinařství přinést i na český trh. Založily jsme společnost Tisvini s.r.o. a otevřely vinný bar s názvem po naší oblíbené lahvi vína z tohoto vinařství LA RANDA.Ve vinařství ctíme tradici, upřednostňujeme vinaře, kteří při výrobě vín dodržují tradiční postupy a vkládají do ní svoji osobitost. Tyto vinaře – naše dodavatele známe osobně, proto můžeme garantovat kvalitu a výjimečnost jejich produktů.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.