Share |

Dnes je v Domě umění zahájení výstavy Qubus in Brno

foto: pořadatel

Organizátor designových událostí v Domě umění, koncept Leporelo+ a Qubus Design Studio zvou na výstavu prací studia a jeho zakladatelů Jakuba Berdycha a Maxima Velčovského, která bude přístupná všem návštěvníkům Domu umění na Malinovského náměstí v designshopu Leporelo+ až do 3. Června 2012.

Vernisáž, kerá bude zároveň skromnou oslavou 1. výročí působnosti celého konceptu Leporelo+ (Designshop – Café – Restaurant) v Domě umění města Brna, bude dnes, 27. dubna 2012 v 18,00.

Leporelo+ nabízí možnost zpestřit si prohlídku výstavy gastronomickým zážitkem v podobě specialit z aktuální sezónní nabídky restaurantu. Nedílnou součástí projektu je design shop, který prezentuje svým návštěvníkům aktuální český i zahraniční autorský design a kavárna, která je také prostorem pro pořádání kulturních akcí menšího rozsahu. Vše ve funkcionalistické budově Domu umění města Brna, pod společným názvem Leporelo+.

Qubus design studio vzniklo ve složení Jakub Berdych a Maxim Velčovský s myšlenkou vytvořit netradiční místo prezentující současný český a konceptuální design. Pod značkou Qubus tak vzniká řada prací, ucelených kolekcí a produktů, u dnes signifikantních pro jejich tvorbu a rukopis. Společně se podílejí na budování značky a jejího přesahu za hranice Čech. Studio se také zaměřuje na realizace v oblasti interiéru, architektury a grafického designu. V roce 2008 je spolu s galerií současného umění DOX v Praze otevřen i DOX by Qubus gallery shop, nabízející vedle zvučných jmen a mezinárodních značek, ucelený výběr současného českého designu a užitého umění.

Program výstavy
27. 4. 2012 18 h zahájení výstavy - vernisáž
28. 4. 2012 – 3. 6. 2012
ÚT – NE / 10 – 18
Vstup na výstavu je volný

LEPORELO+ Designshop / Café / Restaurant
Dům umění města Brna / Leporelo+ The Brno House of Arts
Malinovského nám. 2, Brno / GPS 49°11'46.541"N, 16°36'52.933"E

www.leporeloplus.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.