Share |

Dnes je na piazzetě Národního divadla Dyzajn Márket

repro k akci

Prodejní výstava autorské tvorby Dyzajn Márket proběhne již podesáté tuto sobotu 22. 9. 2012 od 10:00 do 21:00 na piazzettě Národního divadla.

Dyzajn Márket se již popáté usídlí na prostoru piazzety ND. Svou originální tvorbu představí více než 70 českých a slovenských tvůrců, samozřejmostí je i bohatý doprovodný program. Nebude chybět módní přehlídka, na kterou tentokrát přislíbila účast i talentovaná Zuzana Labudová, tvořící neotřelé dámské i pánské oblečení pod značkou Yaxi Taxi. Kvalitních tvůrců ale bude představeno více, takže je opravdu nač se těšit.

Umění, šperky, móda, doplňky, cenově dostupný design, kultura, muzika, dobré jídlo, pohodová atmosféra, přátelské prostředí i pro rodiče s dětmi, to vše naplňuje myšlenku Dyzajn Márketu. K poslechu, případně i tanci tentokrát zahraje revuální hudebně-divadelní uskupení Olats Otesoc, pod vedením mladých hereckých talentů jako jsou Jan Cína, Marie Doležalová či Petr Vančura a jejich přátelé. Své písně prokládají scénkami a pokud se chcete pořádně zasmát, jejich vystoupení byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Pořadatelky Dyzajn Márketu se rozhodly pomoci psímu útulku Lesan z Kralup nad Vltavou, který se bude prezentovat svým stánkem s drobnou bižuterií, jejímž nákupem můžete psíky podpořit. Pomoci lze i donesením čehokoliv, co je aktuálně potřeba (např. pamlsky a deky pro psi).

Součástí akce bude poprvé také program pro děti. Můžete se těšit na „celomárketovou“ hru pro děti a rodiče. Bude možné si kreslit, tvořit a třeba i něco přečíst (čtenářský koutek). Také připravujeme „dyzajnmárketové“ pohlednice, které si budou děti moci vybarvit nebo celé nakreslit.

Veškeré informace najdete na www.facebook.com/dyzajnmarket a na webu www.dyzajnmarket.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.