Share |

DNB CLASH, jedinečný projekt na čtyřech metrech techniky

17.12.2016
foto: pořadatel akce

V řadě již šetý díl klubové noci DNB Clash se znovu dovolává svého slova. Tato pravidelná párty v útrobách legendárního Chapeau Rouge si za rok a půl své existence vydobyla již své renomé a znovu přivádí za CLASH stůl přední české DJs! Tentokrát se na dva master mixy představí legendární duo Deadly Viperz.
 
Jsme rádi, že se hlavně české publikum vrací a oceňují, co se tady snažíme vytvářet. Není nic lepšího než vidět plný řvoucí klub s rukama nahoře, když se povede něco, co by se jednotlivci za dj pultem nikdy nepovedlo” říká VirCZ z projektu Latrod3ctus, rezidentní crew Chapeau Rouge.
 
Clash tentokráte v hlavním čase nabídne DJs, kteří jsou sehraní již pěknou dekádu. Mluvíme o Anakinovi a Akirovi aka Deadly Viperz ze stáje Let it Roll a Shadowbox.
„Vždy je skvělé vidět DJe, kteří spolu již hrají tak dlouhou dobu B2B na našem clash setupu, kde mohou využít naplno své sehranosti a dát setům ještě o řád vyšší spád.“ dodává VirCZ.

 
Další zajímavostí bude stále nová mladá krev a crew Urban Scalp, která si zaclashuje s DUNENI.cz, konkrétně půjde o kolaboraci Neuro:lab djs clb. MindGroove & Danoush.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.