Share |

DKNY: nová kolekce doplňků je tady

foto DKNY

 

Léto sotva začíná, ale v obchodech už se začínají objevovat kolekce pro raný podzim ("pre-fall"). Právě přicházejí doplňky DKNY připravené doprovodit vás, kamkoliv se na sklonku léta vydáte.

 

Sexy, jednoduché a sofistikované. Boty, kabelky a další doplňky od Donny Karan jsou nenásilně šik.

 

Malé kabelky s kroko reliéfem nebo ve tvaru fidží, prostorné brašny, ale i oblíbené lakované kabely ozdobené hedvábným šátkem. Kolekce doplňků DKNY, která na začátku června zaplní obchod v pražské Železné ulici, zahrnuje kabelky různých tvarů a ve velmi zajímavých a netradičních barvách. Najdeme tu odstíny béžové a khaki, ale i jasně oranžovou, růžovou nebo pastelově zelenou doplněné tradiční bílou a černou. Levnější řadě DKNY Active pak dominují plastové tašky ve stříbrném nebo průhledném provedení, které ocení zejména prakticky a sportovně laděné ženy a dívky.

Nejsou to ale jen kabelky, pro které se k DKNY zákaznice vrací. Velmi pověstné jsou tu především extrémně pohodlné boty na podpatku, které i zaryté milovnice placatých balerínek přesvědčí podívat se na svět aspoň občas z nadhledu. V předpodzimní kolekci jim Donna Karan nabízí perforované zavazovací sandálky s volnou špičkou, klasické lodičky na kačence nebo stále oblíbenější sportovní modely na platformě. Ty, které se přesto kpodpatkům neodhodlají, určitě zaujmou měkké balerínky v metalových odstínech zlaté a stříbrné nebo ve variantě černé a šedé lakované kůže.

Velkým hitem nejnovější kolekce DKNY jsou ale tzv. rainy boots. Tyhle gumové holínky se budou nosit ve výrazných barvách, a co víc, můžete je pohodlně srolovat do kabelky. Přesně v duchu filozofie Donny Karan: udržet věci flexibilní s nádechem čerstvosti, lehkosti a v městském duchu. Protože nejen život v New Yorku, ale všude na světě, se neustále mění. Každý den, každou sezónu a ve všech momentech.

A pokud jste se rozhodly šetřit nebo se vám z jiného důvodu nechce do kabelek a bot investovat, přijďte se podívat na novou kolekci hedvábných šátků, slunečních brýlí a hodinek, které mají v obchodě DKNY také své stálé místo.

DKNY ACCESSORIES ŽELEZNÁ 16 110 00 PRAHA 1


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.