Share |

Dívčí škola bicích se otevírá

foto archiv Páji

 

 

Dozvěděli jsme se, že se rozjíždí lekce hry na bicí soupravu pro dívky. Učit je bude Pája Táboříková. Oč jde?

 

Info přímo od lektorky:

"V první řadě by měly otevírat cestu do světa hudby mladým dívkám. Ve světě je mnoho vynikajících, vyhledávaných bubenic, tak proč nerozšířit jejich řady i o české zástupkyně. Ženský element, půvab a smýšlení v hudebních představách jsou pro umění stejně důležité, jako souznění ženy a muže ve vztahu partnerském.

 

Dívky, nebojte se a najděte si lásku právě v kořenech hudby, v bicích nástrojích! Ale nebojte se ani vy, mladí kluci, vám jsou v případě zájmu brány otevřeny také!

 

Hodiny jsou určeny především dětem a mladistvým do 15let. Jedná se o soukromý 1. a 2. stupeň základních uměleckých škol, přípravu na konzervatoř či k další vzdělávací úrovni. Součástí vzdělání by měly být i intervalové workshopy, kde by se studenti setkali s významnými hudebníky současné hudby včetně možnosti zahrát si na těchto setkáních společně s nimi a dalšími mladými muzikanty.

 

Cena se bude pohybovat mezi 250-300 Kč za hodinu systémem semestrálního předplácení, individuální domluva je také možná. Místo výuky bude upřesněno.

 

Moje hudební praxe: 5P Luboše Pospíšila, Schodiště, Pajáda, Totems, dříve Nahoře Pes, Lucie revival, záskoky: m.j. Plastic People of the Universe ad.

Vystudovala jsem Univerzitu Jana E. Purkyně v Ústí n. Labem, obor Učitelství HV pro ZŠ, SŠ, ZUŠ.

Bicí jsem studovala paralelně se středním a vysokoškolským vzděláním. Jak soukromě u mnoha předních špiček bubenické scény (Bady Zbořil, Vašek Zima, Tomáš Kašpar, Otto Jarka, Pavel Razím, Roman Vícha…), tak na konzervatořích (Praha,Teplice) a několika ZUŠ."

www.pajada.cz

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.