Share |

Diskuse o Pussy Riot na Žižkově!

Freiheit für Pussy Riot!
LFS / protisedi.cz

V autonomním kunstprostoru Berlýn <-> Žižkow se uskuteční moderovaná diskuse na téma Pussy Riot.
 
Ve čtvrtek 23. srpna se v žižkovském podzemí uskuteční moderovaná diskuse na téma PUSSY RIOT. Mezi pozvanými hosty jsou přední tuzemský hudební publicista Tomáš Tenkrát (spoluzakladatel ceny hudební kritiky Apollo), vystudovaný právník s praxí novináře, nyní manažer vzdělávacího projektu "Hrozby extremismu / Příležitosti demokracie" Peter Gabaľ, a také šedá eminence českého overgroundového dění LP Fish (již přes patnáct let publikuje články napříč tuzemskými médii - Živel, Paskvil, Reflex ad.). Role čtvrtého diskutéra, tedy černého koně (či černé klisny) dosud nebyla přidělena. Celou akci bude moderovat LFS.
 
ORIENTAČNÍ ČASOVÝ HARMONOGRAM
19.30 otevření prostoru Berlýn <-> Žižkow
20.30 projekce videoklipů
21.00 úvod do problematiky
21.15 moderovaná diskuse včetně prostoru pro reakce publika
(předpokládaná doba trvání 90 minut)
23.55 autorské čtení LFS
00.00 DJ Fatih Özgrürlük
Bar bude otevřen do časných ranních hodin (tj. do odjezdu prvního metra nebo do příjezdu příslušníků PČR).
 
POZNÁMKA K POZVÁNCE
 
Původně měl po diskuzi následovat tématický doprovod včetně uměleckých performance. Vzhledem k omezené kapacitě prostoru konání (podzemí vysokoškolských kolejí Švehlova, s kapacitou cca. 50 osob) a udržení pohodlí a bezpečnosti zúčastněných, jsme byli nuceni doprovodný program částečně zredukovat.
 
JAK DO BERLÝNA
 
Prostor Berlýn <-> Žižkow je umístěn v podzemí vysokoškolských kolejí (Slavíkova 22, Praha 3, metro Jiřího z Poděbrad). Cestou vně budovy návštěvníky doprovází plánek, umístěný na vrátnici (právě tam jistě nastane zajímavá konfrontace s místní kolejbábou, enjoy!). Dále je třeba respektovat a následovat značení šipkami a svíčkami.
 
Zažij pank v Berlýně. Zapij Putina na Žižkově.
 
Kontaktní telefon: 721 826 513
Vstup 25CZK/1EUR.
Pozor! Omezená kapacita 50 míst.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.