Share |

Designblok začal. Jaký je?

Kostel sv. Šimona a Judy / foto autorka

Včera začal 14. ročník Designbloku, tentokrát s novým podtitulem Prague Design and Fashion Week. Jak už samotný název napovídá, bude jeho velkou součástí tentokrát také móda. Po celý týden budou probíhat módní přehlídky našich tvůrců, nových talentů, ale i zahraničních návrhařů. 
Hlavní módní dění bublá v Kostele Sv. Šimona a Judy v Dušní ulici, kde také včera vypuklo slavnostní zahájení velkolepou večeří spojenou s přehlídkou Liběny Rochové. 
Hlavní designové dění pak probíhá  hlavně v centru Prahy, a to v Superstudiích v Clam – Gallasově Paláci, Husova 20, (doporučuji! nenechte si rozhodně ujít!), v Kafkově domě na Staroměstském náměstí( vedle kostela Sv. Mikuláše) a v Openstudiu Šporkovský palác, Hybernská 5. 
Speciální prezentace, nové kolekce, showroomy, galerie a butiky pak můžete navštívit v Karlíně a Holešovicích. Hlavní hvězdou Designbloku je jedna z nejslavnějších designérek a návrhářek Patricia Urquiola. Její přednášku si můžete poslechnout již zítra na Fakultě Architektury ČVUT ve 12:30.
Více informací z festivalového dění vám budeme přinášet během týdne.
Fotky najdete na našem FB - jsou jich desítky.
www.designblok.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.