Share |

Depeche Mode opět do Prahy

Na základě úspěšného a vyprodaného koncertu, který se uskutečnil 24. května v Eden Areně,
se Depeche Mode vrátí do České republiky. Tentokrát se představí 31. ledna 2018 v pražské O2 areně.

Depeche Mode, jedna z nejvlivnějších kapel moderní hudby, dnes oznámili, že budou v zimě pokračovat v koncertním turné na podporu své nejnovějšího úspěšného studiového alba Global Spirit, které vyšlo v březnu 2017.
V rámci první části Global Spirit Tour od 5. května do 23. července vystupují Dave Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher před více než 1,5 milionem fanoušků v 32 městech v 21 zemích po celé Evropě. Po evropské části turné bude Global Spirit Tour v létě 2017 pokračovat v Severní a Jižní Americe. Posléze se Depeche Mode přesunou do Evropy – zimní část jejich koncertní série bude zahájena čtyřmi listopadovými koncerty ve Velké Británii.
The Global Spirit Tour je osmnácté turné Depeche Mode a kapela na něm koncertně vystupuje poprvé po více než třech letech. Na turné Global Spirit Tour skupina pokračuje ve svém charitativním partnerství se švýcarským výrobcem hodinek Hublot s cílem informovat a získávat finanční prostředky pro charitativní projekt Charity: Water, jehož posláním je poskytovat všem obyvatelům planety nezávadnou pitnou vodu.
Depeche Mode doposud prodali více než 100 milionů desek a vystoupili pro více než 30 milionů fanoušků po celém světě. 
 

LIVE NATION KLUB: OD 23. 6. 2017 10:00 HODIN
OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 26. 6. 2017 V 10:00 HODIN 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.