Share |

Den sv. Patrika bude letos v Praze velkolepý

 
Praha se na Den sv. Patrika promění v malé Irsko!
Zapište si do diáře datum 17. března! V ten den totiž vypukne oslava Dne svatého Patrika, jakou Praha ještě nezažila. Těšte se na světelnou show v centru Prahy, party přímo na Vltavě, vířivky
pod širým nebem, zpívajícího vousáče, opékání buřtů v centru města, pop up bary s výjimečnou whiskey, ale třeba také na výstavy, promítání filmů nebo irskou gastronomii!

Whiskey Jameson spolu s irskou ambasádou a pražským magistrátem vás zvou na akci, ve které se snoubí krása našeho hlavního města spolu s irskou kulturou, srdečností a dobrým pitím. Heslem události je „sine metu“, čili „beze strachu“. Takže se nebojte a nechte se vtáhnout do víru téhle neotřelé party!
A co to vůbec znamená SINE METU? „Je to motto, které se objevuje na lahvích irské whiskey Jameson už od počátku a znamená beze strachu,“ přibližuje Tomáš Hvězda, brandmanager značky Jameson ze společnosti Jan Becher Pernod Ricard. Pokud totiž odložíme zbytečný ostych, zábrany a obavy, budeme mít více ze života. Méně strachu znamená objevování zajímavých míst, prožívání úžasných dobrodružství a poznávání nových lidí! To je také poselství, které za svoje bere tato událost. Oslavuje pozitivní odvahu, která nás vede k překročení vlastní komfortní zóny a získávání nezapomenutelných zážitků.
 „Myslíme si, že se k Praze oslavy Dne svatého Patrika velmi dobře hodí. I když to na první pohled nemusí být zřejmé, má toho s Dublinem hodně společného – je to křižovatka cest, proslulá svojí otevřeností
a vstřícností. Obě města mají také skvělý noční život
,“ přibližuje událost zástupkyně velvyslance Irska Assumpta Griffin.
Skvělá akce v unikátních prostorách
Naše metropole se letos zapojí ve velkém stylu. Na Pražany čeká na pěti unikátních hlavních spotech po celém městě hudba i tanec, projekce, vizuální umění, storytelling, moderní performance, gastronomické perly a samozřejmě pop-up bary s jemnou irskou whiskey! 
 
Industriální Jatka78 v Holešovicích roztancuje irský písničkář žijící v Praze Travis O‘Neill s kapelou
His Cardinal Sins a Tonya Graves. Pokud jste Travise ještě neslyšeli, pak si rozhodně nenechte ujít jeho vystoupení 9. 3. v Music City klubu, ať víte, na co se můžete těšit! O to, aby zábava byla stylová, se postará tým Adams BarberShop. Prostor s úžasnou historickou tradicí, Kino 64 U Hradeb v samém srdci Prahy, nabídne přehlídku irských filmů i dokumentů, výstavu fotografií nebo akustické koncerty.
 
Mejdan s nadhledem
Prohlédnout si město shora budete moct na terase dvou novodobých architektonických klenotů – Tančícího domu a Obchodního domu Kotva. V Kotvě na vás budou čekat DJs, představení irské kultury a food corner, přichystaná je i ochutnávka poctivých delikates z Pražského řeznictví.  Designový obchod Bibloo Concept Store v Kotvě pak poskytne prostor pro afterparty ve velkém stylu, včetně speciální show i originálního stylingu v podání salonu Joshua. 
 
 
Sraz odvážlivců bude na Náplavce
Koupat se v březnu pod širým nebem? Proč ne! Na Náplavce si budete moct se skleničkou posedět
ve vířivce a vychutnat si akustické koncerty irských hudebníků. Abyste si stihli užít všechna místa
a hlavně parádní program, rozveze vás po nich shuttle bus nebo můžete využít taxislužby Liftago
za festivalové promo ceny. 
 
Tím to rozhodně nekončí…
To stále není vše – kromě toho, že se během akce můžete nechat stylově ostříhat nebo oholit, myslíme i na pomejdanové ráno, kdy se určitě bude hodit poukaz pro všechny v hodnotě 100 Kč od Dámejídlo! Do akce se zapojily i barber shopy, takže se během akce můžete nechat ostříhat. Z hlavních stagí můžete pokračovat do dalších cool podniků a irských pubů, které se festivalu účastní. Jsou to třeba
J.J Murphy’s (http://www.bestirishbarprague.com/), Jameson Rock club, Merlin Irish pub, Placebo
a další. I tady pro vás bude připravený různorodý slavnostní program – třeba hudba, výstavy nebo soutěže.  Bujaré oslavy svátku svatého Patrika budou samozřejmě probíhat v mnoha dalších podnicích po Praze i celé republice! 
 
 www.toursvatehopatrika.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.