Share |

Den otevřených dveří ve výtvarném ateliéru. Pojďte se něco dozvědět

Chcete studovat výtvarné umění? Rádi byste navštěvovali lekce kresby, malby či keramiky? Máte malé děti, které milují kreslení?
Využijte Dne otevřených dveří ve výtvarném ateliéru Malování kreslení a přijďte se v úterý 24. 1. 2017 osobně setkat s ředitelkou a s lektory výtvarné školy v Balbínově ulici!

  • úterý 24. 1. 2017 od 15:00 do 19:00
  • ateliér Balbínova 28, Praha 2
  • událost na facebooku
  • možnost konzultace vašich prací
  • není třeba si domlouvat konkrétní termín návštěvy

 
Lidé z ateliéru Malování kreslení vám vzkazují:
Práce ve výtvarném ateliéru to je relaxace, zábava i nevšední zážitek.
V ateliéru Malování kreslení pořádáme kurzy kresby  a malby pro dospělé, děti i seniory, lekce figurální kresby, olejomalby či počítačové grafiky, vedeme sochařské a modelářské dílny, nabízíme víkendové workshopy a plenéry, zajišťujeme umělecká setkání a vše potřebné pro rozvoj umělecky založené osobnosti. V současné době máme ročně přes 900 spokojených klientů po celé republice.
Proč zvolit právě nás?

  • mnohaletá zkušenost s pořádáním výtvarných programů
  • stovky spokojených klientů po celé České republice
  • 100 % garance spokojenosti!!!

Nezisková organizace Malování kreslení, z.s., byla založená roku 2010 na základě předchozí mnohaleté profesní zkušenosti zakládajících členů.
Naším posláním je podpora výtvarné kultury a napomáhání přístupu široké veřejnosti k výtvarnému umění. Jsme skupinou výtvarných nadšenců, jejímž cílem je poskytovat prostor k rozvoji vztahu k výtvarnému umění a mnohým podobám současné kultury dětem, mládeži, dospělým a seniorům. 
Od roku 2010 má Malování kreslení pobočky po celé ČR, v roce 2014 jsme založili Novou galerii, ve které pořádáme výstavy nejlepšího současného umění, a v roce 2015 umělecké Centrum Amudarja, které se postupně stává místem setkávání milovníků výtvarného umění.
Jsme malíři, pedagogové, architekti, designéři…  umělci srdcem a duší a rádi bychom svět umění přiblížili i Vám. 

Těšíme se na viděnou v úterý v ateliéru Balbínova 28!
Máte-li dotazy ke dni otevřených dveří, napište nám na info@malovanikresleni.cz nebo volejte +420 777 422 022. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.