Share |

DEJTE SVÉMU ŠATNÍKU ZELENOU, BARVU ROKU

foto PR/Pantone

Institut barev Pantone každoročně vybírá barvu roku, která bude symbolizovat následující období. Platí to v různých odvětvích, ať už v módě, kosmetice, bydlení, stravování nebo v celkovém přístupu k životu a myšlení. „Je to barva, která symbolizuje nové začátky – osvěžující a revitalizující,“ uvádí Pantone ve svém tiskovém prohlášení o nové barvě roku 2017. 

Letos se stala barvou roku Greenery – sytá zelená, která je barvou přírody, zdraví a mírumilovnosti. Probouzí se příroda, obnovuje se v ní koloběh zrodu a nového života. Díky tomu je vnímána jako velmi pozitivní a optimistická barva. Evokuje nové začátky, vitalitu a první jarní dny. Každým rokem do společnosti pronikají myšlenky ekologie, recyklace a udržitelnosti, zdravého způsobu života a vyváženého stravování. Stále více konzumujeme ovoce a zeleninu, bioprodukty. I toto jsou důvody, proč byla zelená vyhlášena za barvu roku 2017.
Po dlouhé, nevlídné zimě, kdy je zvykem oblékat se do tmavých barev, přichází jako osvěžení, které dokáže změnit váš šatník, interiér ba dokonce i náladu. Nemusíte se bát vyzkoušet tón v tónu nebo ji zkombinovat s barvami jara jako jsou: variace růžové, ohnivě červená, zářivě oranžová, sytá žlutá, královská modrá, elektricky fialová, metalická stříbrná, koňaková i étericky nevinná bílá. Krásně se kombinuje se zlatými a stříbrnými doplňky, například se šperky Pandora. Pokud si však myslíte, že zelená není pro Vás, zkuste jen drobný doplněk, uvidíte, jak osvěží Váš vzhled. Při prvních slunečních paprscích zavítejte i do obchodu Fokus Optik a vyberte si nové sluneční brýle. Přezujte se do jara v prodejnách Baldinini, Deliberti, Ecco a dalších. Vaše nohy si to po zimě zaslouží. Ve sportovní módě můžete opravdu popustit uzdu vaší fantazii a vybrat si barevné oblečení u renomovaných značek jako např. Lacoste, Peak Performance, La Martina a vydat se za sportovním dobrodružstvím, na které Vás jaro a jeho barvy přímo vybízejí.
Trend zelené se objevuje i v kosmetice, ať už v různých odstínech dekorativní kosmetiky, ale netřeba opomenout ani parfémy. Ty budou lehké, svěží, květinové. Přesně takové, jaké je jaro. Zkuste navštívit naše esa The Cosmetics Company Store a Fann Parfumerie,  které nabízejí luxusní a kvalitní zboží za velmi výhodné outletové ceny.
Skvěle se bude zelená vyjímat na bytových doplňcích a v kuchyni, petsrou nabídku pruduktů najdete v obchodě Le Creuset. A pokud se chystáte cestovat stylově v barvách, určitě si vyberete z obchodů Samsonite a Delsey.
Ať už hledáte trendy záležitosti nebo univerzální, tradiční, a hlavně kvalitní produkty, to vše najdete pod jednou střechou ve Fashion Arena Prague Outlet, který Vám nabízí více než 200 kvalitních značek s 30–70% slevami každý den. V tomto jarním období se děti budou moci pohrát na venkovním hřišti a Vy jistě oceníte možnost občerstvit se výbornou kávou Costa Coffee či Starbucks nebo čerstvým míchaným koktejlem Fruitisimo. Otevřeno je denně od 10:00 do 20:00.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.