Share |

David Koller vyráží s kapelou na akustické turné

Jeden z nejrespektovanějších českých muzikantů se vydává za fanoušky, než se na sólové dráze lehce odmlčí kvůli závazkům ve znovuprobuzené skupině Lucie. Koncerty šňůry Barbour uvádí David Koller Acoustic Tour se uskuteční v krásných divadelních a kulturních sálech po celé republice. Publikum se může těšit na písně Chci zas v tobě spát, Gypsy love, Amerika, Šrouby do hlavy, Recidiva, Černí andělé a další Kollerovy největší hity z celé jeho hudební kariéry v akustických aranžích.
 
 
“S kapelou se těšíme na všechny koncerty. Je to víceméně teprve třetí akustickéturné. Máme radost, že se lístky už témeř vyprodaly,” řekl David Koller na středeční tiskové konferenci v Praze.
 
Turné začíná 24. 10. v Ústí nad Labem v krásném prostoru divadla a skončí 14. 12. v Plzni. Na 14 zastávkách se David Koller s kapelou zastaví také v Jihlavě, Zlíně, Frýdku-Místku, Olomouci, Brně, Kolínu, Pardubicích, Kolíně, Ostravě, Turnově, Táboře a samozřejmě v Praze.
 
Koncerty už jsou na mnoha místech vyprodané, poslední vstupenky jsou k dostání v různých předprodejních místech a v místech konání koncertů. “Nevylučujeme, že ještě nějaké koncerty přidáme,” uvedl David Koller.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.