Share |

David Gaydečka z Metronome Festivalu: I procházky s dětmi směřuji do Stromovky

David je jedním z organizátorů druhého ročníku Metronome Festivalu Prague. Jeho den se skládá z nekončících schůzek a jednání, jejichž účelem je udělat festival ještě lepší než byl loni. I jeho zásluhou letos 23.a 24.června uvidíte na Výstavišti v Holešovicích třeba Stinga, Kasabian, GusGus, Young Fathers, Davida Kollera, Monkey Business a mnoho dalších.

Festival, na kterém děláš, je žánrově poměrně široký. Co ale poslouchá jeho producent?Momentálně poslouchám výhradně hudbu, kterou mě zavaluje naše festivalová ředitelka Bára Šubrtová – o víkendu jsem sjížděl super kapelu The Veils. A když není před festivalem, pouštím si rád LP desky různých žánrů – baví mě jazz, blues, rock, world music, pop, alternativní hudba, soudobá vážná hudba. Se svými dětmi posloucháme dětskou hudbu – ty teď baví Young Fathers.

Máš taky někdy čas na něco jiného než na muziku?

V této části roku většinu času věnuji pracovním setkáním a schůzkám s festivalovým týmem. I procházky se svými dětmi směřuji do Stromovky, kontrolujeme během nich, zda je něco nového v areálu Metronome Festivalu Výstaviště.

Jak si představuješ ideální relax?

Ticho, nikdo nevolá, nefunguje internet a kolem na horách to lehce profukuje. Ovšem tomu musí předcházet úspěšný druhý ročník Metronome Festivalu.

Tvůj tip, co dělat proti šedi?

Neřešit hloupost třetích osob, ale něco zajímavého podnikat.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.