Share |

Další Ponton na obzoru. ALASDAIR BOUCH, PIANO a dvojčata 20 MINUTES

foto: pořadatel akce

Léto vrcholí, pontony skoro taky. Sedmička je tu:

20 MINUTES 
Dvojčata Simona a Denisa toho ve svých jednadvaceti letech mají za sebou už hodně. Busking leckde, hostování s Luno, Tata Bojs, Calm Season nebo vystupování s Adrianem T. Bellem. Konečně se vokální a skladatelské duo rozhodlo do toho prásknout a rozjet si svojí vlastní kariéru s regulérní kapelou za zády. Jestli bude tak slibná jako jejich letní hit I Don’t Mind, ke kterému je navíc velmi povedené video, tak se máme na co těšit. Tak pravil Headliner v nedávném přehledu padesáti nadějí české hudební scény. 

ALASDAIR BOUCH (UK)
Už loni na pontonu očaroval všechny, kdo se ten večer nalodili. Původem britský zpěvák se skotskými kořeny totiž srší energií, vtipem a z rukávu sype energické písničky, které nelze ignorovat. Prozpíval se sborem, muzikály, operetou, ale definitivně ho chytil až rokenrol a Praha, o které už Franz Kafka řekl, že má spáry, ze kterých už vás nepustí. Kdysi míval kapely, dneska si vystačí jen sám se sebou, svým hlasem a kytarou. Rozhodně ale nebudete mít pocit, že by mu kapela k expresivnímu projevu a podiovému charisma chyběla. 

PIANO 
Polovina zakládajícího dua Republic of Two Mikoláš Růžička má už nějaký čas svůj vlastní projekt Piano, ve kterém hraje i jeho bratr Štěpán. Na konci roku 2015 vydal poslední album Theia, které se stejně jako předchozí věci nese v duchu snového jemného indie rocku a alternativního popu. Mikoláše Růžičku navíc spojuje s 20 minutes i spolupráce na jejich aktuálním singlu I Don't Mind, který produkoval, takže Piano nebudou hosty sedmého letošního pontonu jen tak náhodou. 

HEADLINER 7th PONTON
15. srpna 2017 od 19:00 do 22:00
Střelecký ostrov pod Mostem Legií, Praha 1
VSTUP ZDARMA 
headliner.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.