Share |

Czech Design Week láká na 150 českých i zahraničních designérů

foto: pořadatel akce

Do designového festivalu se v rámci týdenní prodejní výstavy zapojí 150 designérů. Z toho 70 se představí nově na adrese Hybernská 4, zbývající si mohou návštěvníci prohlédnout v partnerských prostorách celkem osmi design storů a dvou galerií. Letošním partnerem CZDW je dále London Design Fair.
 
Minulý týden zasedla odborná kurátorská komise, jejímiž členy jsou např. Václav Dejčmar (pořadatel Mercedes Benz Prague Fashion Week), Iva Nesvadbová (ředitelka Art Prague a Art Photo) nebo ve světě uznávaný český designér Petr Novague a rozhodovala, kdo z přihlášených uchazečů vystaví svou tvorbu.
 
Z vybraných českých designérů se můžete těšit například na Adam Turečka, Martina Tvarůžka, Pavla Kopřivu juniora, Barboru Gažovou, Cyrila Dunděru, Dominiku Petrtýlovou, Elišku Slámovou, Evu Mafkovou, Jitku Mádlovou, Radima Slováka, Vladimíra Staňka, Lucii Volkovou a další.
 
Svou práci na festivalu dále představí světově uznávání zahraniční hosté jako Sebastian Pietkiewitz, Alis Merhaut, Chris Watson Tesselation art, Steven Bello, Fernando Echeveria a další.

V partnerských prostorách CZDW si mohou jeho návštěvníci v době trvání festivalu zdarma prohlédnout expozice nabízející dalších 80 umělců. Tito partneři budou označeni a jsou jimi Galerie 1, 100CLASS Concept Store, Koh i noor Store Prague, Leo Macenauer Showroom, Pratique, Vladan Běhal Design Store, The Chemistry Design Store…


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.