Share |

The Cure razí na turné do Latinské Ameriky. S Bowieho kytaristou.

foto Tomáš Martinek

The Cure překvapili příznivce: Razí na turné po Jižní Americe.
Robert Smith učinil před mnoha lety negativní zkušenosti s akcemi v dané oblasti a dlouho se tam nechtěl vracet. Nyní se tamější fans konečně dočkali a v dubnu tak proběhnou koncerty v Brazílii, Peru, Mexiku a dalších zemích (kompletní rozpis a tisková zpráva v originálním znění jsou zde).
Není to jediná novinka, kterou kapela a její spolupracovníci rozčeřili sociální sítě. "Křišťálová koule mi pověděla, že budu cestovat," napsal chvíli před zveřejněním zprávy na svůj twitter režisér Tim Pope, který s kapelou spolupracoval už mnohokrát - dá se tedy čekat, že koncerty budou natáčeny a uvidíme je i my , kdož se do dálav nedostaneme.
Na fotkách s kapelou je kytarista Reeves Gabrels, který dosud byl neoficiáním, hostujícím členem The Cure na koncertech. V tiskové zprávě je už uvede coby regulérní člen kapely;  proslavil se spoluprací s Davidem Bowiem, se kterým podle dostupných informací už nefunguje.
The Cure se na dubnové turné těší - Robert Smith prohlásil: “Jsme nadšení, že se konečně vracíme do Jižní Ameriky - byli jsme pryč už moc dlouho! Budeme hrát více než tříhodinové koncerty a máme v úmyslu udělat z toho nejvíc nezapomenutelné turné The Cure všech dob!”
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.