Share |

Crafty.cz - nový e-shop, který propojuje řemeslo, design a umění

foto Crafty.cz

Stylovost, jedinečnost, kvalita ruční práce a originalita. Těmito slovy by se daly stručně popsat výrobky, které nabízí unikátní výběrový portál a e-shop Crafty.cz. Na jednom místě propojuje řemeslo, design a umění. Najdete zde například originální oblečení, obuv, šperky, ale také bytové doplňky, obrazy, keramiku, dekorace, hračky, a mnoho dalšího, vše od prověřených dodavatelů se zárukou kvality a umělecké přidané hodnoty.

Crafty.cz je určen jak pro všechny tvořivé, kteří by se rádi na serveru prezentovali se svou tvorbou, tak pro nakupující, kteří mají rádi kvalitu a vyhledávají designové kousky.

V dnešní hektické době zavalené hmotou je někdy trochu obtížné najít zajímavé, ale především kvalitní výrobky, které by odpovídaly našim představám. Portál Crafty.cz aktivně vyhledává zajímavé tvůrce, kteří mají originální nápady a ctí pečlivě odvedenou řemeslnou práci. Právě důsledná kontrola dodavatelů odlišuje tento portál a e-shop od ostatních podobně zaměřených na trhu. Díky přehlednosti serveru
a možností spojení přímo s autory si nakupující mohou nechat vytvořit výrobek přesně podle svého přání.

„Náš server zakládá svou práci na vyhledávání nových originálních tvůrců a na vytvoření společné platformy, kde mohou jednotliví prodejci komunikovat, předávat si svoje zkušenosti, postupy apod. Server nabízí prostředí, kde mohou tvůrci prodávat své práce za odpovídající ceny a na odpovídající úrovni. Neustále vybíráme a oslovujeme nové řemeslníky a umělce daných oborů, se kterými se často i osobně setkáváme a prohlížíme si jejich zboží,“ říká spoluzakladatelka portálu Diana Pinkasová. „Naším hlavním cílem je, aby na Crafty.cz bylo pouze kvalitní zboží. Ve výjimečných případech uplatňujeme i právo veta a některé tvůrce na náš portál neumístíme, protože se například nejedná o originální český nápad, nebo zboží neodpovídá svou kvalitou“ - doplňuje.

Zakladatelé Crafty.cz provozují další dva portály krabicky.crafty.cz a junior.crafty.cz. „Naše tři portály jsou navzájem propojeny. Na Crafty.cz je prostor pro profesionály, ti poskytnou materiál do kreativních krabiček, určených především dětem a kruh se uzavírá tím, že jsou děti motivovány k tomu, aby vystavily své práce ve virtuální galerii, odkud mohou například poslat i elektronickou pohlednici svého dílka svým blízkým“ - popisuje nový projekt David Heger, spoluzakladatel portálu.

Více informací na: www.crafty.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.