Share |

Così e Così bude v pátek v Praze

foto: pořadatel akce

Pražské vystoupení konceptuálního a multižánrového uměleckého projektu Così e Così montrealského hudebníka, básníka a performera Vincenta Ferrariho proběhne v pátek 24. listopadu v žižkovském prostoru Punctum.
Vincent zde mj. představí svoji novu desku Impermanence In The Time Of Heavens, jenž vyšla v září tohoto roku na francouzském labelu Euphonic Records. 
 
Jeho hudba je protkaná zvukovými experimenty, jenž přetváří v rozmanité skladby, ve kterých se střídají hypnotické i energické pasáže s pravidelně vrstvenými rytmy, tvořící rozmanité kompozice se strukturou popových písní. Jeho sugestivních osobní zpovědi podtrhuje především živý performativní charakter vystoupení, která jsou hyperemotivními a fyzicky náročný zážitkem jak pro publikum, tak pro něj samotného. S určitou mírou nadsázky lze konstatovat, že jeho koncertní vystoupení nesou esenci Iana Curtise, Suicide, Yves Tumor či Mykki Blanco.
 
O support se postará sólový elektronický projekt hudebníka a vizuálního umělce Olbrama Pavlíčka (mj. Scary Pool), v němž mixuje aktuální post-klubovou elektroniku s ozvěnami industriálu, noise, ale i rovných tanečních rytmů. Výsledkem je kombinace nervní deklamace a industriálního techna.
 
Večer pak završí djset MMA OFFICIAL b2b NOEMI z okruhu kolektivu BCAA system, který je vysoce aktuální online digitální platformou streamující DJ sety, umělecké a společenskovědní přednášky či diskuze, provozující url/irl galerii a šířící podcasty těchto pořadů ze svého pražského studia v Petrohradské.
 
Následující den, 25. listopadu, Vincentovu show okusí návštěvníci večera věnovanému současnému vizuálnímu umění a hudbě v prostorách Pilnáčkovy továrny v Hradci Králové.  Na programu večera je i instalace Measuring Earth, autorů Ondřeje Doskočila, Alexandra Martsynyuka, Phipippa Kolycheva z pražské Akademie výtvarných umění, jenž audiovizuálně prozkoumává alternativní scénář k expanzi do vesmíru. Budoucnost, ve které planetu Zemi nikoliv opustíme, ale schováme se hlouběji do jejího nitra kvůli devastaci povrchu a hledání podzemní vody.  
/WEB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.