Share |

COS slaví 10 let (a bude i limitovaná kolekce)

foto COS

 
Po celou dekádu zůstala značka věrná své filozofii: nabízet vysoce kvalitní kolekci tvořenou základními prvky šatníku, nově zpracovanou klasiku a módní nezbytnosti, to vše v moderním, nadčasovém, funkčním a na dotek příjemném designu. První obchod otevřela značka COS v roce 2007 na Regent Street, od té doby se rozrůstá po celém světě a vytvořila si pevný vztah se světem umění a designu. Sezónní kolekce COS byly vždy ovlivněny uměním a designem, a protože se značka chce o tuto zálibu podělit se svými zákazníky, investuje do projektů založených na spolupráci se známými i začínajícími umělci, designéry a institucemi. Dosud se podílela na více než 30 projektech napříč Evropou, Asií a USA. 
Na oslavu výročí vytvořila značka COS limitovanou kolekci 10 modelů pro ženy, muže a děti. Střih každého kusu oděvu je vytvořen jako skládačka z plné šíře použité látky, jeden tvar rozhoduje o dalším, takže jsou omezeny jakékoliv přebytky. Díky těmto postupům vznikla čistá a uvážená kolekce s přímočarými siluetami a originálními dimenzemi. Kolekce je vyrobena z lehkých materiálů jako je čístá bavlna a technický polyester, a to v pouhých dvou odstínech, pískové a bílé. 
Limitovaná kolekce '10' bude v prodeji od 24. března 2017, a bude k dostání v buticích po celém světě (i v Praze) a na cosstores.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.