Share |

COS OSLAVIL OTEVŘENÍ PRVNÍHO OBCHODU V ČESKÉ REPUBLICE

Módní značka COS, která se proslavila svým nadčasovým designem, špičkovou kvalitou a dostupnými cenami, slavnostně otevřela první obchod v České republice a uspořádala party v pražské DSC Gallery.
/VELKÁ FOTOGALERIE ZDE/
Přátelé značky ze světa módy, umění a designu oslavili tento významný krok společně s hlavním návrhářem pánské kolekce COS Martinem Anderssonem. Mezi hosty byli Aňa Geislerová, Eva Eisler, Pavlína Němcová, Anna Linhartová, Tomáš Berdych s manželkou Ester, Veronika a Lukáš Hejlíkovi, Leoš Válka, Maxim Velčovský, a o skvělou atmosféru se postarali DJ Fatty M a DJ Schwa.
Martin Andersson, hlavní návrhář pánských kolekcí COS, řekl; „Velmi nás těší, že můžeme oslavit otevření prvního obchodu v Pařížské ulici, a bylo skvělé spolupracovat s DSC Gallery. Vstup na trh v České republice je pro značku vzrušující krok, kterým pokračuje naše expanze v Evropě.”
www.cosstores.com

COS, Pařížská 23, Praha 1

První obchod COS byl otevřen v Anglii roce 2007. COS nabízí dámské, pánské a dětské kolekce vysoce kvalitního nadčasového módního oblečení a doplňků. Pro značku je charakteristický klasický minimalistický styl s novým pojetím a špičková kvalita za dostupné ceny. Všechny kolekce COS vznikají pod vedením týmu návrhářů značky. COS má 155 obchodů ve 30 zemích v Evropě, Asii, Americe, Austrálii a na Středním východě, a v roce 2011 spustil mezinárodní e-shop cosstores.com. 

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.