Share |

CONVERSE X ENGINEERED GARMENTS ONE STAR

Speciální kolabo se značkou Engineered Garments

 
 
 
Converse představuje spolupráci se značkou Engineered Garments, která přináší nové pojetí klasických One Starů. Zakladatel a kreativní ředitel Engineered Garments Daiki Suzuki ve speciální kolekci reflektuje svůj osobní vztah k americké značce. 
„Když jsme byli osloveni ke spolupráci s Converse, chtěli jsme vyjít z historie této značky. Model Chuck Taylor je pro nás perfektní bota, u které jsme si nebyli jisti, zda ji můžeme jakkoliv proměnit, protože její hodnota tkví právě v tom, že se časem téměř nezměnila. A tak jsme se zaměřili na One Stary, u kterých jsme se domnívali, že je dokážeme nějak ozvláštnit, obohatit a vytvořit tak něco nového,“ vysvětluje Suzuki. 
Kolekce vyzdvihuje čtyři různé verze klasického modelu One Star, které vznikly v minulosti. Suzuki v této kolaboraci připomíná tyto různé styly, které představují průřez toho nejoblíbenějšího od Converse. 
„Hráli jsme si s prolínáním protikladů, pozitivního a negativního na jednom páru tenisek. Ve snaze  vytvořit něco nového, jsme došli k tomu, že nejlepší bude provést nejprve revizi minulosti. Následně jsme nakombinovali historicky první čtyři modely do jednoho,“ doplňuje Suzuki. 
Kolekce Converse x Engineered Garments One Star je dostupná ve čtyřech barevných provedeních z kvalitní kůže. Každý pár, prodáváný ve speciální krabici, má na stélce logo značky Engineered Garments a k tomu dvě sady tkaniček v barvě modelu. 
Speciální kolekce Converse x Engineered Garments One Star je k dostání exkluzivně ve Footshopu.
 
Dostupné barvy: Black, Green, Navy, White
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.