Share |

CONVERSE, RAPPER VINCE STAPLES A KULTURA LOS ANGELES

Druhá epizoda ze série Forever Chuck Scenes mapuje vliv Chucků na kulturu L.A. skrze Vince Staplese, rappera a ikonu stylu z Long Beach.
Oslava odvážného ducha mládí pokračuje druhým dílem ze série Forever Chuck Scenes, který je věnován Chuckům a jejich místu v  kultuře L.A.. Video režírované oceněným filmařem Karim Huu Do uvádí americký rapper a ikona stylu Vince Staples, který ve dvouminutovém spotu ukazuje, jaký vliv měly a mají tenisky Chuck Taylor na street style, hip hop a celkově městskou pouliční kulturu v L.A. 

Video proniká do kultury mládeže v L.A. a přibližuje, jak důležitou roli hraje v jejich životech hudba a móda. Obraz doplňují komentáře Jordana Clarksona, basketbalisty Los Angeles Lakers a Spanta, zakladatele americké streetwearové značky Born x Raised.
„Město Los Angeles jako takové inspiruje mládež v rámci vývoje kultury – od stylu oblékání až po pojetí hudby“ říká Julien Cahn, marketingový ředitel Converse. „Chucky byly a jsou vždy součástí tohoto vývoje, jakožto symbol outsiderů, rebelů a individualistů v L.A. i po celém světě.“
 
 
 
Videa Forever Chuck Scenes přibližují různé oblasti kultury, které byly ovlivněny kultovními teniskami Chuck Taylor. Nová série spotů zdůrazňuje sebevědomý a odvážný duch mládí, který spojuje milovníky Chucků v minulosti, přítomnosti i budoucnosti.
Epizody jsou určené pro online a šíření skrze sociální sítě, jako je Snapchat nebo Instagram Stories.
Druhá epizoda “Chucky a L.A. kultura” byla celosvětově  uvedena 17. února 2017. 
Forever Chuck: Chucky a Hip Hop s Vincem Staplesem najdete na našem facebooku nebo na:
www.youtube.com/watch?v=vVA61EO4XLY&feature=youtu.be


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.