Share |

Converse One Star udávají vlastní pravidla hry na jaro 2018

foto: Converse

One Star modely jsou jiné, vzdorují zaběhnutým pořádkům a v neposlední řadě jsou vždy ready to wear pro další a další mladou generaci, která je znovu a znovu objevuje.
 
Nízké tenisky s kultovní hvězdou byly stvořeny pro basketbalové hřiště v roce 1974 jako revoluční alternativa ke klasickým kotníkovým Chuckům. O rok později však úplně vymizely z Converse kolekcí.
 
Totální nadvláda Chucků končí v devadesátkách, kdy se One Stary vrací na trh a jsou plně vybaveny k jízdě na skateboardu, stávají se synonymem street kultury a dědictvím skupiny lidí, která si ráda určuje svá vlastní pravidla hry.
 
Do roku 2018 se One Stary vrhají v nových pestrých barvách a s odkazem na svou minulost v podobě použití původních camo printů a semiše.
 
Modely obouvají zpravidla jedinci, kteří boří zaběhnuté stereotypy, diktující, kým byste měli být a jací byste měli být. Converse One Star ikonami jsou např. rapper A$AP Nast, švédská zpěvačka a skladatelka Tove Lo, hudební skupina Brockhampton, influencer Leo Mandella, zpěvačka Mabel McVey a zpěvák Oh Hyuk, které najdete také v aktuálním jarním lookbooku 2018. Ke stažení zde.
 
Pokud nesouhlasíte, One Starům je to fuk. Ale možná časem změníte názor až je obujete.
 
Kolekce Converse One Star jaro 2018 je k dostání na converse.com, v Converse prodejně v Centru Chodov a u vybraných prodejců.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.