Share |

Colours of Ostrava na ČT art

Mimořádný line-up, exkluzivní rozhovory a jedinečná atmosféra industriálního areálu Dolních Vítkovic. V pátek 19. ledna nabídne ČT art záznam největšího tuzemského hudebního festivalu, na nějž letos přijely hvězdné tváře světové hudební scény i českých pódií. 
 
V roce 2017 se podařilo organizátorům Colours of Ostrava do programu zařadit mimo jiné vůbec první koncertní vystoupení americké pianistky a písničkářky Norah Jones. Kromě ní v nabitém záznamu, který doplňují rovněž rozhovory samotných muzikantů, uvidí diváci České televize současnou americkou populární hvězdu s italskými kořeny LP, trip-hopový projekt UNKLE respektovaného britského hudebníka a producenta Jamese Lavella nebo nabité vystoupení senegalského zpěváka Faada Freddyho s francouzskou a capella skupinou a atmosférické skladby artrockového skladatele, kytaristy a zpěváka Michaela Kiwanuky.
 
Chybět nebudou ani oblíbení čeští interpreti. V doprovodu své kapely a smyčcového vystoupila stálice tuzemské scény Aneta Langerová či stále populárnější kladenská formace Zrní.
 
Výběr koncertů z  festivalu, exkluzivní rozhovory a pohledy do zákulisí nabídne ČT art v pátek 19. ledna od 20:20 hodin.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.