Share |

Colour passion – první interaktivní výstava barevných trendů v pražském Mánesu

foto Akzo Nobel Coatings CZ

Od soboty 3. září do 2. října mohou návštěvníci pražské Výstavní síně Mánes zavítat na interaktivní výstavu Colour Passion. Ta byla sestavena ve spojení s kreativními experty v oblasti designu, architektury a módy a jejím hlavním cílem je prezentace barevných trendů pro následující sezonu. Generálním partnerem výstavy je značka Dulux.
 
Barevné trendy
Výstava je rozdělena do čtyř tematických bloků, vždy po jednotlivých týdnech, které se zaměří na barvy v módě, světové barevné trendy a primárně na interiérový design. „Na výstavě představíme současné barevné trendy spolu s barvou roku 2012,“ říká David Hůla, zástupce výstavy. 
 
Dost bylo šedivé Prahy
V rámci Colour Passion bude probíhat také soutěž Let´s Colour! Tento projekt byl v minulosti realizován například v brazilském Rio de Janeiru, v Indii, ale také v Londýně a Paříži. Jeho cílem je změna zašlých, šedivých a nevzhledných částí měst v prostředí plné života a barev.
 
 
Ukázku z realizovaného projektu můžete zhlédnout v tomto videu. 

Možnost přihlásit svůj nápad mají všichni, kteří se zaregistrují od 4. do 25. září na stránkách interaktivní výstavy www.colourpassion.cz, nahrají zde fotografii místa, které chtějí změnit, a také popíší návrh barevné změny. Odborná porota pak z vybraných návrhů zvolí vítězné projekty, jejichž realizaci následně značka Dulux podpoří. Hlavními parametry při výběru budou kreativita, originalita a také realizovatelnost projektu.
 
Více informací o soutěži i celé výstavě Colour Passion najdete na www.colourpassion.cz.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.