Share |

Co jíst ve vedru? My se vracíme k mixit

foto mixit

Mixit je už pár let stálice na trhu s müsli. Nicméně sortiment má širší a širší, a zdaleka se nehodí jen na snídani.
Už před lety jsme ochutnali jejich klasiku - na webu si namícháte k několika druhům müsli či cornflakes různé oříšky a suché ovoce. K snídani prima. Později přibyly kaše, které nejsou pro každého, ale oceňujeme je. 
Co tam máme dál...
Mixitky jsou tyčinky plné energie, ale ne z kdovíjakých hrůz, ale opět z ovoce, oříšků a dalších přírodních a zdravých přísad. Na výlet super. Nebo do šuplíku v kanclu.
Co kromě těchto tyčinek oceňujeme, je možnost namíchat si do klasického velkého tubusu nikoli sestavu müsli-ovoce-ořechy, ale JEN to ovoce s ořechama. To je geniální. Pokud máte trošku hlad, nebo chiť na něco dobrého, ale ani pomyšlení na guláš, můžete prostě sáhnout do zásob z mixit, které jste si prozíravě připravili.  Garantujeme vám, že (snad pokud nejste dřevorubec) vás hrst mandlí, kešu, datlí a višní zasytí, nemusíte se s ničím klohnit, nic ohřívat a do doby, kdy bude večer chladněji a uděláte si třeba polívku nebo těstoviny. Plus se vám to nezkazí, ani když máte v kanclu třicet stupňů. Samože mixit je prima i v zimě, ale v tomhle hicu má jeho snadná konzumace další výhody. Jdem si dát ještě.
 
 
(tento článek není placenou reklamou na mixit, ale názorem redakce, všechny oříšky, vločky, ovoce a další ingredience jsou hrazeny z rozpočtu protišedi)


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.